MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Ziyaretler
Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 19:26 Bu haber 6085 kez okundu
 
MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Ziyaretler
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle önemli ziyaretlerde bulunup, ilçesinin her tarafına kutlama pankartları astırdı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ'dan Ziyaretler

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Adana'nın ilk kadın Emniyet Müdürü olarak Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Şehit kızı Özlem Şeker'i ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt'u ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı. 

 

BAŞKAN ÖZTUĞ'DAN İKİ KADIN YÖNETİCİYE ANLAMLI ZİYARET

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle iki kadın yöneticiyi ziyaret eden MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Çukurova İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Özlem Şeker Hanımefendiyi ziyaret ederek, Müdürümüzün nezdinde tüm kadın polislerimizin, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Şehit annesi Emine Kunt Annemizi ve Dernek Yöneticilerini ziyaret ederek, nezdinde tüm şehit annelerinin ve eşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık.'' dedi.

 

ÇUKUROVA İLÇESİNİN HER TARAFINA PANKART ASARAK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Çukurova İlçesinin her tarafına hazırlattığı pankartları asarak tüm kadınların gününü kutlayan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde aziz Şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm kızlarımızı ve kadınlarımızı rahmetle anıyorum. Kadınlar İnsandır, Biz İnsanoğlu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çukurova İlçe Başkanı, Hasan Öztuğ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, ziyaretler, kutlama pankartları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehit Aileleri Derneği, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı