MHP Bayrampaşa'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik
Haber Detayı
12 Eylül 2022 - Pazartesi 08:46 Bu haber 3050 kez okundu
 
MHP Bayrampaşa'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik
MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, okullar açılmadan önce düzenlediği etkinlikle çocukları ve öğrencileri sevindirdi.
MHP Haberi
MHP Bayrampaşa'dan Çocukları Sevindiren Etkinlik

İlçesinde bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayıcı programları ve özellikle çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikleriyle halkın gönlünü kazanan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, okullar açılmadan önce ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını traş ettirip kırtasiye malzemesi hediye ederek çocukları sevindirdi.

 

MHP BAYRAMPAŞA İLÇE TEŞKİLATI'NDAN ANLAMLI ETKİNLİK

 

Göreve geldiğinden bu yana sürekli olarak ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm arayan ve tespit ettiği ihtiyaçlarını karşılayan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, özellikle çocuklara ve öğrencilere yönelik düzenlediği kışlık ihtiyaçlarını karşılama, tiyatro gösterimleri gibi etkinliklerle halkın gönlünü kazanan bir siyasetçi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, Bayrampaşa Erkek ve Kadın Kuaförler Odası ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir etkinlik düzenleyen Başkan İsmail Arslan, okullar açılmadan önce ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını traş ettirip kırtasiye malzemesi hediye ederek çocukları sevindirdi.

 

BAŞKAN İSMAİL ARSLAN'DAN ÇOCUKLARA YÖNELİK ETKİNLİK AÇIKLAMASI

 

İhtiyaç sahibi 50 ailenin çocuklarını traş ettirme ve kırtasiye malzemesi hediye etme etkinliğiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çocuklarımız dünyamızın oyun bahçesi, yaşama sevincimiz, Türk Milletinin geleceğidir. Yaşadığımız yerde her zaman iyiliğin ve doğru işleri gerçekleştirmenin gereğini yapıyoruz. Yaşadığımız yeri güzelleştirmek, kalplere dokunmak için, çocuklarımız ve Türk milletinin geleceği için yorulmadan, inancımızı kaybetmeden, tüm gücümüzle çalışacağız. Her zaman çocuklarımızın yanındayız. İlçe Başkanlığımız bünyesinde Bayrampaşa Erkek ve Kadın Kuaförler Odası ile birlikte düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklarımızla bir araya geldik. İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını traş ettirdik. Ayrıca etkinliğimize katılan çocuklarımıza defter, kalem gibi kırtasiye malzemeleri hediye ederek, okullar açılmadan önce ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olduk.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Bayrampaşa, İlçe Başkanı, İsmail Arslan, okullar açılmadan, önce düzenlediği, etkinlikle, çocukları, öğrencileri sevindirdi, MHP İstanbul, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı