MHP'li Öztürk Cumhur İttifakı'nın Esas Amacını Açıkladı
Haber Detayı
07 Mart 2021 - Pazar 09:29 Bu haber 4847 kez okundu
 
MHP'li Öztürk Cumhur İttifakı'nın Esas Amacını Açıkladı
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin mefkûre ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk Cumhur İttifakı'nın Esas Amacını Açıkladı

15 Temmuz FETÖ hain kalkışmasından sonra Türk milleti tarafından kurulan Cumhur İttifakı'nın başarılı çalışmalarına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, amacı Türk milletini kutlu ülkülerine ulaştırmak olan Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin mefkûre ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir azim ve kararlılıkla yürüyüşüne devam edeceğini söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN AMACI TÜRK MİLLETİNİ KUTLU ÜLKÜLERİNE ULAŞTIRMAKTIR

 

Türkiye'yi 2023'e taşıyacak muazzez iradenin adı, milletimizin ruh kökünden doğan Cumhur İttifakı'dır. Hedeflerini tarihten, kararını milli iradeden, kavlini Cumhuriyet'in birikimlerinden ve kararlılığını Türk milletinden alan Cumhur İttifakı, geleceğin mimarı olacaktır. Cumhur İttifakı, 15 Temmuz'daki hain FETÖ kalkışmasına karşı doğrudan Türk milleti tarafından kurulmuştur. Amacı Türk milletini kutlu ülkülerine ulaştırmak, Türkiye ve Türklük üzerindeki hain emelleri ve sinsi planları bir bir bozmaktır.

 

YENİ SİSTEM CUMHUR İTTİFAKI'NIN TÜRKİYE'YE EN BÜYÜK ARMAĞANIDIR

 

Nitekim 16 Nisan 2017 referandumuyla Türkiye üzerine dayatılan sorular ortadan kaldırılmış, Türk milletinin izin ve onayıyla ülkemiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmiştir. Yeni hükümet etme sistemi, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'ye en büyük armağanı olmuştur. Ayrıca güney sınırımız boyunca kurulmak istenen terör devleti,Cumhur İttifakı'nın tavizsiz duruşuyla ortaya koyduğu irade ve kahraman askerlerimizin destanlarıyla durdurulmuştur.Türkiye, yanı başında bir terör devletinin oluşmasına ne pahasına olursa olsun müsaade etmeyecektir.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN İRADESİYLE LİBYA, DOĞU AKDENİZ VE KARABAĞ HAMLESİ

 

Tarihi ve kültürel anlamda derin bağlarımızın olduğu Libya'ya yapılan emperyalist müdahale, Türk devletinin stratejik ve meşru hamleleriyle durdurulmuştur. Cumhur İttifakı'nın iradesiyle gerçekleşen bu hamleler, Türkiye'yi Akdeniz'den ablukaya alma girişimine mani olmuştur. Türklüğün çeyrek asrı aşkın zamandır kanayan yarası olan Karabağ, yine Cumhur İttifakı'nın ufku ve Türk Devletinin desteğiyle işgalden kurtarılmış, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki 'tek millet iki devlet' ilkesi daha da güçlenmiştir.

 

CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNİN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN DEVAM EDECEK

 

Özetlemek gerekirse Cumhur İttifakı, bugüne kadar olduğu gibi yarın da, Türk milletinin mefkûre ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir azim ve kararlılıkla yürüyüşüne devam edecektir. Gayret bizden zafer Allah'tandır.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Cumhur ittifakı, devam edecek, esas amacı, Türk milleti, hayalleri, mefkuresi, ulaşmak istediği, yeni sistem, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı