MHP Adana İl Başkanlığından Alparslan Kuytul'a Ders
Haber Detayı
30 Mart 2022 - Çarşamba 20:10 Bu haber 3516 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Alparslan Kuytul'a Ders
MHP Adana İl Başkanlığı, devlete başkaldırıp MHP'yi hedef alan Alparslan Kuytul'u Hasan Sabbah'a benzetip sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Alparslan Kuytul'a Ders

Furkan Vakfı'nın Adana'da başlattığı kalkışmaya yönelik görevini layıkıyla yapan Hilal Bıyıklı Polisler üzerinden MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Devletin Kurumlarını zan altında bırakmaya çalışan Alparslan Kuytul'a tepki gösteren MHP Adana İl Başkanlığı, terör örgütü PKK ve FETÖ artıklarının desteklediği Alparslan Kuytul'u açıkça uyararak, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Hasan Sabbah özentilerine asla geçit vermemek için yeminli olduğunu açıkladı.

 

FURKAN VAKFI'NIN ADANA'DA DÜZENLEDİĞİ İZİNSİZ GÖSTERİ

 

Alparslan Kuytul'un kurucusu olduğu Furkan Vakfı'nın, tutuklu 8 üyesi için organize ettiği örgütlü kalabalık grupların Adana'da farklı noktalarda yürüyüş ve eylem yapmak istemesi, uyarılara rağmen polisi taciz edip direniş göstermesi üzerine çıkan arbedede 37 polis memuru yaralanmıştı. Furkan Vakfı'nın, Adana'da düzenlediği izinsiz gösteriye sert müdahalede bulunan polislere yönelik linç kampanyası başlatan terör örgütleri, bazı siyasetçiler ve solak medyalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valisi ve Adana Emniyet Müdürü'nün istifasını istemişlerdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bakan Soylu ve Türk Polisine sahip çıkması üzerine, hızını alamayan Alparslan Kuytul, Hilal Bıyıklı polisler üzerinden MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef almıştı.

 

Türk İslam düşmanı Alparslan Kuytul'un, MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hala sosyal medya hesabından hedef almaya devam etmesi üzerine açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanlığı, Selçuklu döneminde devleti ele geçirmeye kalkışan Hasan Sabbah'a benzettiği Alparslan Kuytul'a, İslam ve Devlet dersi verdikten sonra haddini bildirdi.  

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ALPARSLAN KUYTUL HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Türkiye, tüm inanç gruplarına en geniş hoşgörü iklimi sunan ülkelerden biridir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, insanlara Yüce Allah'ın dinini anlatan; devlete, millete, ezana, bayrağa sevgiyi, saygıyı, sadakati öğreten; iyiliği, kardeşliği, yardımseverliği öğütleyen hiçbir cemaate değil el kaldırmak, yan gözle bile bakmamıştır. Durum böyle iken; asırlarca İslam'ın bayraktarlığını yapmış, halen mazlumların umudu olmaya devam eden, Haçlı Siyonist itifakının hedefi aziz Türk Milleti’nin şehit kanlarıyla kurduğu Devletini, evladı olan polisini, güvenlik güçlerini 'Zalim, işkenceci' şeklinde yaftalayanlar asıl müfterilerdir, asıl zalimlerin ta kendileridir. 

 

İSLAM'DA DEVLET İDARESİNE İFTİRA ATMAK YOKTUR

 

İslam'da, halkın dini duygularını sömürmek, halkın parasıyla örgütleşip, çirkefleşip, kadınları ve çocukları kullanarak isyan kokan eylemlere girişmek yoktur. İslam'da, polisin bir gözaltı kararına karşı adaletin vereceği kararı yok saymak, sokak eylemleri başlatmak yoktur. İslam'da; devlete, devlet idaresine, güvenlik güçlerine iftira atmak yoktur. İslam'da; devlet yönetimi içinde fitne çıkarmak, bölücülük yapmak yoktur ve esasında hainliktir, en büyük günahlardan biridir. 

 

ADANA POLİSİ KUYTULCULARI ÇİÇEK SULARKEN YAKALAMADI

 

Kuytul tam da bu günahın dibine kadar batmıştır. Adana polisi, A. Kuytul Örgütünün mensupları Atatürk Parkı’nda çiçek sularken müdahale etmemiştir. Örgüte ait soruşturmalar kapsamında bazı zanlıların gözaltına alınmasını protesto eden ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale etmiştir. Emniyet’in gözaltına aldığı kişiler için izlenen yol bellidir. Savcılık ya ‘Serbest bırakın’ der veya ifadesini alır, sonra da ya mahkemeye sevk eder ya da zanlıyı evine gönderir. Bu süreci çok iyi bilen A. Kuytul maalesef her zamanki gibi kanun dışına çıkmayı ve fitneyi tercih etmiş, kendisinin peşine takılan kalabalığı sokağa sürüklemiş, eylem yapmalarını istemiş, neticede bir polisin ayağı kırılmış, 37 polis yaralanmıştır.

 

AĞIR BEDELLER ÖDEMESİNE RAĞMEN DEVLETE KÜSMEYEN MHP'DEN İBRET AL VE UTAN

 

A.Kuytul, bilmiyorsa hatırlatırız. Ülkücü-Milliyetçi Hareket; vatan bölünmesin, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye beş bin şehit veren, vatan evlatları hapishanelerde en ağır işkenceleri gören, en ağır sosyal maliyeti, en ağır siyasi bedelleri ödeyen ama hiçbir zaman devlete küsmeyen, şikâyet etmeyen kutlu bir davanın adıdır. Bu Hareketin Lideri de ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, milli beka için en büyük fedakârlıkları yapan, nimete değil, külfete talip olan, devlet-millet uğruna nefsini ayaklarının altına alan, inancını Yüce Allah ile kalbi arasında yaşayan bir mümin, bir dava adamı olan Sayın Devlet BAHÇELİ’dir. Biraz düşün, ibret al ve utan!

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET HASAN SABBAH ÖZENTİLERİNE ASLA GEÇİT VERMEYECEK

 

Terörle mücadeleye karşı çıkan, "Kandil'i niye bombalıyorsunuz" diyen, 15 Temmuz ihanetini sulandıran, hainlere 'mazlum' kılıfı diken Kuytul'un Türkiye'ye, Türk Milletine hizmet etmediği açıktır. Pkk, Fetö ve artıklarının destek verdiği A. Kuytul Örgütüne açıkça ifade ediyoruz: Burası dağ başı değildir. Alamut Kalesi hiç değildir, -ki olsa uğradığı sonuç bellidir-. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Hasan Sabbah özentilerine asla geçit vermeyecektir! Bilge Liderimizin ifadesiyle: Millet ebet müddet, devlet ebet müddet asırlarca milli vicdanları mühürlemiş kutlu bir yemindir. Kimse heveslenmesin bundan da dönüş yoktur.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanlığı, Bünyamin Avcı, devlete başkaldıran, Hasan Sabbah, özentileri, sert uyarı, Türk İslam, devlet dersi, izin vermeyiz, Ülkücü Hareket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı