İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
30 Mart 2022 - Çarşamba 08:58 Bu haber 4202 kez okundu
 
İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Bekir Sıtkı Hastürk'ün yerine, Soner Erkan Yıldız'ın atandığını açıkladı.

 

İZMİR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığına Soner Erkan Yıldız atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Bekir Sıtkı Hastürk'e ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN SONER ERKAN YILDIZ'DAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Soner Erkan Yıldız, göreve getirilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in takdirleriyle  Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Genel Başkanımızın emrinde kutlu vazifeyi bir adım daha ileriye taşımak için bir an durmayacağız, yorulmayacağız.'' dedi.

 

GÖREVİ DEVREDEN BEKİR SITKI HASTÜRK'TEN AÇIKLAMA

 

İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Bekir Sıtkı Hastürk, görevi devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimat ve tensipleriyle görevimi Soner Erkan Yıldız başkana devretmiş bulunmaktayım. Cenab-ı Allah bu kutlu görevde başkanımıza selamet versin, muvaffak etsin, utandırmasın. Evladı olmaktan her zaman iftihar ettiğimiz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Sayın Genel Başkanımızın her daim emrindeyim. Geçmiş ve gelecek tüm haklarım Ülküdaşlarıma helali hoş olsun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, İzmir Ülkü Ocakları, görevini yürüten, Bekir Sıtkı Hastürk, yerine, Soner Erkan Yıldız, atandı, Bayrak Değişimi
Yorumlar
Haber Yazılımı