MHP Adana KAÇEP'ten Ramazanda Gıda Yardımı Hazırlığı
Haber Detayı
30 Mart 2022 - Çarşamba 15:53 Bu haber 3177 kez okundu
 
MHP Adana KAÇEP'ten Ramazanda Gıda Yardımı Hazırlığı
MHP Adana İl KAÇEP Başkanı Yeşim Akkaş, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılması hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana KAÇEP'ten Ramazanda Gıda Yardımı Hazırlığı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ramazan ayında sıkıntıda olan vatandaşlara yardım edilmesi konusunda yaptığı çağrı üzerine harekete geçen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılması için MHP Adana Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eczacı Yeşim Akkaş'a hazırlıklara başlaması talimatını verdi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN RAMAZANDA YARDIMLAŞMA ÇAĞRISI

 

TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hafta sonu başlayacak olan Ramazan ayında sıkıntıda olan vatandaşlara yardım edilmesi konusunda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Ramazan ayı içinde muhtaç ve yoksul kardeşlerimiz hatırlanmalı, geliri ve imkanı yerinde olan insanlarımız gösterişe düşmeden bu kardeşlerimize yardım ellerini uzatmalıdır. Bilhassa ekonomik durumu elverişli vatandaşlarımızın, temel gıda ürünlerine erişme zorluğu çeken kardeşlerimize, marketlerden alışverişlerini yapabilmeleri için belirli bir parasal tutarı ihtiva eden 'Dayanışma ve Kardeşlik Kartı'nı ulaştırmaları Ramazan ayının mana ve ruhuna müzahir bir davranış olacaktır. Nitekim bu kutlu ay yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu manevi sorumluluğu yerine getirmek de hepimizin görevidir.'' demişti.

 

BAŞKAN AVCI'DAN RAMAZANDA YARDIM YAPILMASI TALİMATI

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı ekonomik sıkıntıları yaşarken, Rusya Ukrayna savaşından kaynaklanan gıda fiyatlarındaki artış nedeniyle iyice bunalan vatandaşlara Ramazan ayında yardım edilmesini isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine harekete geçen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılması için MHP Adana Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eczacı Yeşim Akkaş'a hazırlıklara başlaması talimatını verdi.

 

MHP ADANA İL KAÇEP BAŞKANI YEŞİM AKKAŞ'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın talimatıyla harekete geçen MHP Adana Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Eczacı Yeşim Akkaş, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılması hazırlıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Koronavirüs salgını, savaş ve çatışmaların tüm dünyadaki insanları olumsuz etkilediği bir ortamda, ekonomik sıkıntı çeken vatandaşların sayısı artarken yardımlaşmanın önemi daha da iyi anlaşılıyor. Dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirerek bizleri daha da yakınlaştıran Ramazan ayının yaklaşmasıyla,  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak için harekete geçtik. İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Ramazan paketleri hazırlıyoruz. İyilik yapmak kadar, bu iyiliğin yerine ulaşmasına önem vermek de oldukça önem arz ediyor. Çok değerli iş insanlarımızın katkılarıyla hazırladığımız Ramazan paketlerini, gönüllerine dokunmak istediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine misafir olup ulaştıracağız. Kampanyamıza destek olan ve bundan sonra destek olacak olan hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yardımlarınızı kabul etsin.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl, KAÇEP Başkanı, Yeşim Akkaş, Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi, ailelere, gıda yardımı, Ramazan kolisi, yardımlaşma, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı