Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
22 Mayıs 2022 - Pazar 08:48 Bu haber 4386 kez okundu
 
Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Murat Sezer'in yerine, Yavuz Akgül'ün atandığını açıkladı.

 

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığına Yavuz Akgül atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Murat Sezer'e ve Mersin’de davasının emrinde, Ülkücü çizgiden ayrılmayan ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

GÖREVİ DEVREDEN MURAT SEZER'DEN AÇIKLAMA

 

Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Murat Sezer, görevi devretmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün itibariyle 15 aydır şerefle yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı görevimi, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendilerin takdir ve tensipleriyle devretmenin onurunu yaşamaktayım. An oldu geceyi gün ederek emek verdik, bir ekmeği bölüştük, başımı yastığa vicdan rahatlığıyla koyma savaşını verdim ve benliğimi dava ile ezerek bu yolda layıkıyla yürümeye çalıştım.Bu şeref ,emanet aldığım ve emanet ettiğim  kutlu vazifenin ömrüme kattığı gururdur,son nefesime kadar taşıyacağım ve çocuklarıma miras bırakacağım bu şerefli geçmiş en kıymetli apoletim olacaktır. Onurluyum çünkü; 15 aylık bu süreçte içtenlikle güzel işler gerçekleştirdiğimiz inancındayım. Yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız da olmuştur. Vicdanen huzurlu bir şekilde emaneti Yavuz Akgül Başkan’ıma devrettiğime inanıyorum. Ben halis bir niyetle dava sürecimi büyük bir onurla idame ettim elbette ki, takdir Ülkücü Hareketin şerefli ve namuslu mensuplarınındır. Görev sürem boyunca yaptıklarımın ve yapamadıklarımın hesabını her zaman Ülkücü Harekete vermeye hazırım, Ülkücülük dışında bir aidiyet tanımayan, Ülkücü pencereden bakarak beni eleştiren herkese şimdiden saygı duyacağımı belirtmek istiyorum fakat görev sürem boyunca yaptıklarıma şahsi ikbal, menfaat ve Ülkücülük dışındaki pencerelerden eleştiri getirecek olanların fikirleri de, şahsiyetleri de tarafımca hükümsüzdür. Bu süreç boyunca yapılan her güzel iş teşkilatımın, her eksik, noksan şahsımındır. Ömrü boyunca Ülkü kelimesinin sonundaki –cü aidiyeti dışında tek bir sıfatı dahi kabul etmeyen şahsım, bundan sonra da Ülkücü olabilmenin ve Ülkücü kalabilmenin şerefine talip olacaktır. Makamlar şerefli bir emanet, dava adamlığı ise ömürlük aidiyettir. Son olarak 15 aylık süreç boyunca beraber çalıştığım, görev yaptığım İlçe Ocak Başkanlarımıza, İl Ocak yöneticilerine,Desteklerini esirgemeyen tüm Ülküdaşlarıma ve Ocağımıza destek olan kıymetli dava arkadaşlarımıza, Aileme, sonsuz teşekkür ederim. Göreve atanan Sayın Yavuz Akgül Başkana Allahtan kolaylık ve muvaffakiyetler diliyorum. Davamıza, camiamıza, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yaşasın Ülkü Ocakları, çok yaşasın Ülkü Ocakları!'' dedi.

 

Resim

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'MERSIN ÜLKÜ OCAKLARI' görseli olabilir

Bir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'LKÜ OCAKLARI ĞİTİM VE KÜL TÜR VAKFI R' görseli olabilir


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Eğitim ve Kültür Vakfı, Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Mersin Ülkü Ocakları, Murat Sezer, yerine, Yavuz Akgül, atandı, Bayrak Değişimi
Yorumlar
Haber Yazılımı