Ülkücüleri Sevindiren Bahçeli ve Destici Buluşması
Haber Detayı
22 Mayıs 2022 - Pazar 11:04 Bu haber 5474 kez okundu
 
Ülkücüleri Sevindiren Bahçeli ve Destici Buluşması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin bir araya gelmesi Ülkücüleri sevindirdi.
MHP Haberi
Ülkücüleri Sevindiren Bahçeli ve Destici Buluşması

Muhalif cenah tarafından bir araya gelemediklerine yönelik algı oluşturulmaya çalışılırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bir hafta içerisinde ikinci kez bir araya geldi.

 

MHP'DEN MUHALEFETİN İDDİALARINI ÇÜRÜTEN FOTOĞRAF PAYLAŞIMLARI

 

6 muhalefet partisinin Genel Başkanlarının yer aldığı Yuvarlak Masa toplantısı fotoğrafı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP sözcüleri tarafından sıkça eleştirilirken, 6'lı muhalif ittifak'taki siyasi partilerin sözcüleri, Cumhur İttifakı'nı destekleyen siyasi partilerin bir araya gelip fotoğraf veremediğini dile getiriyorlardı. 

 

Bir çok proğramda görüntüleri olan Erdoğan, Bahçeli ve Destici'nin bir araya gelmediğini ileri süren muhalif cenaha cevap niteliğinde fotoğraflar paylaşan MHP, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. En son 14 Mayıs 2022 tarihinde Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ninde bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bir hafta sonra tekrar bir araya gelerek, muhalif cenahın Cumhur İttifakı'nı destekleyen siyasi partilere fitne sokmak amacıyla yürüttüğü algı operasyonunu çöpe attı.

 

BAHÇELİ, DESTİCİ VE YILDIRIM NİKAH ŞAHİTLİĞİNDE BULUŞTU.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali’nin kızı Kevser Aybüke Hayali ve Burak Yıldırım çiftinin nikahını MHP’li Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıydı. Nikah törenine yoğun proğramı dolayısıyla katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vekaleten Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım katıldı. Aybüke Hayali ve Burak Yıldırım çiftinin nikah şahitliğini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım yaptı.

 

TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Grup Başkanvekilleri, MHP Genel Başkan Yardımcıları, MHP ve Ak Parti Milletvekilleri ile MHP Genel Başkan Başdanışmanlarının da katıldığı nikah töreninde, Cumhur İttifakı'nı destekleyenleri ve Ülkücüleri sevindiren fotoğraflar verildi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

RİZE ARTVİN HAVALİMANI AÇILIŞ TÖRENİ

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar, uçak ve iç mekan görseli olabilir


 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi, Genel Başkanı, Mustafa Destici, Fikret Hayali, kızının, nikah töreni, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı