Kurtoğlu'ndan Anıtkabir Yerine Anırkabir Yazanlara Tepki
Haber Detayı
01 Eylül 2020 - Salı 11:37 Bu haber 9023 kez okundu
 
Kurtoğlu'ndan Anıtkabir Yerine Anırkabir Yazanlara Tepki
Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, Anıtkabir yerine ''Anırkabir'' yazan Televizyon Kanalına sert tepki gösterdi.
GÜNDEM Haberi
Kurtoğlu'ndan Anıtkabir Yerine Anırkabir Yazanlara Tepki

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Devlet Erkanının Anıtkabir'i ziyaretini haber yapan Akit TV'nin, haber bülteninde Anıtkabir yerine ''Anırkabir'' yazmasına tepki gösteren Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, ''Anırkabir'' yazanların Türk ve İslam düşmanlığı yapan devşirme ve dönmelerin günümüzdeki kalıntıları olduğunu söyledi.

 

MHP'NİN TEPKİSİ ÜZERİNE AKİT TV AÇIKLAMA YAPTI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde Anıtkabir yerine ''Anırkabir'' kelimesini yazarak yeni bir tartışma başlatan Akit TV'ye ''Türk Milletinin sinir uçlarıyla oynayanların Cumhur İttifakı'nın hısımı değil hasımıdır'' diyerek tepki göstermişti. Akit TV, gelen tepkiler üzerine Anıtkabir yerine ''Anırkabir'' kelimesinin yazılmasının hata olduğunu ve bu hatanın geçmişte bir çok yayın organı tarafından yapıldığını delilleriyle yayınlamıştı. Görsel ve yazılı medyanın, affedilmez hatalarını eleştiren Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda çok ser tepki gösterdi.

 

RAMAZAN KURTOĞLU'NDAN ''ANIRKABİR'' YAZANLARA ÇOK SERT TEPKİ

 

Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Anıtkabir’e 'Anırkabir' diyecek kadar zavallılaşan biçareler Rahmetli Atatürk üzerinden Türklük düşmanlığı yapan Lavrensin, Meryem Cemilenin çocukları olup İslam düşmanlarıdır. Devşirme ve dönme zihniyetin Osmanlıdan günümüze kalıntılarıdır. Türk Milleti bunları tanıyor.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Araştırmacı Yazar, Ramazan Kurtoğlu, Anıtkabir, Anırkabir hatası, devşirme ve dönme, tepkiler, Atatürke hakaret, affedilmez hatalar
Yorumlar
Haber Yazılımı