MHP'li Hüseyin Sözlü: Süreç Bitince Şartlar Değişti
Haber Detayı
28 Kasım 2020 - Cumartesi 16:14 Bu haber 4984 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü: Süreç Bitince Şartlar Değişti
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, geçmişteki sözlerinden dolayı MHP'yi hedefe koyanlara sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü: Süreç Bitince Şartlar Değişti

Ak Parti ve MHP'li sözcülerin geçmişte birbirine söylediği sert sözleri hatırlatarak MHP'yi hedefe koyan muhalefete tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Açılım sürecine karşı olan MHP'nin Ak Parti'ye sert muhalefet yaptığını ancak sürecin sona ermesinden ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra şartların değiştiğini söyledi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TERKEDENLERLE BİRLİK OLANLAR MHP'YE SALDIRIYOR

Çözüm sürecinde Ak Parti ve MHP'nin birbirini kıyasıya eleştirdiği sözleri öne sürerek, günümüzün şartlarını anlamak istemeyen muhalefetin, Cumhur İttifakı'nı desteklediğinden dolayı MHP'ye saldırmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dün bir birinize şöyle şeyler dediniz diyenler; MHP sürece karşıydı ve her şeyi dedik. Onlarda bize çok şey dediler. 15 Temmuzdan sonra şartlar değişti. Süreç bitince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı terkedenlerle birlikte oldunuz ve birlikte MHP'ye saldırıyorsunuz. PKK sevicileri!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, geçmişteki sözlerinden, birbirimize karşı, çok şey dedik, çözüm süreci, açılım süreci, Cumhur İttifakı, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı