Kandilli Rasathanesi: 5.8 Şiddetinde Deprem Oldu
Haber Detayı
14 Haziran 2020 - Pazar 20:09 Bu haber 4824 kez okundu
 
Kandilli Rasathanesi: 5.8 Şiddetinde Deprem Oldu
Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından bildirilen verilere göre, 5,8 şiddetinde meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi.
GÜNDEM Haberi
Kandilli Rasathanesi: 5.8 Şiddetinde Deprem Oldu

Kandilli Rasathanesi verilerine göre Bingöl Karlıova'da saat: 17.24'te 5,8 büyüklüğünde 5 km derinliğinde meydana geldi. Bingöl ve ilçelerinde 3 ile 4.7 büyüklüğündeki artçı depremler sürüyor.

 

DEPREM BİNGÖL'ÜN İLÇELERİNDE VE ÜÇ İLDE HİSSEDİLDİ

 

Bingöl Karlıova'da meydana gelen deprem, Bingöl'ün ilçeleri dışında Erzurum, Muş ve Erzincan illerinden de hissedildi. Bingöl'de meydana gelen depremden sonra bir karayolunda derin yarıklar oluştuğu görüldü.

 

BİNGÖL VALİLİĞİ'NİN DEPREM AÇIKLAMASI

 

Bingöl Valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını, göçük altında kalan 1'i güvenlik korucusu 3 kişinin ise kurtarılması çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

 

BAKAN SOYLU'NUN DEPREM AÇIKLAMASI

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,''Bingöl-Karlıova ilçesinde meydana gelen 5.7 büyüklüğünde depremde Valimizden aldığımız ilk bilgiye göre Karlıova-Kaynarpınar J.Krk.K.lığı nöbet kulesi yıkılmış, 1 Güvenlik Korucumuz göçük altında kalmış, 2’si de hafif şekilde yaralanmıştır. Köylerimizde tarama devam etmektedir." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bingölde deprem, yolda yarık oluşturan deprem, Bingöl Karlıova, Erzurum, Er
Yorumlar
Haber Yazılımı