İçişleri Bakanı Soylu'dan Haksız İthamda Bulunanlara Tepki
Haber Detayı
24 Mart 2021 - Çarşamba 10:21 Bu haber 7065 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan Haksız İthamda Bulunanlara Tepki
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tüm çabaları görmezden gelenler tarafından haksız ithamlarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.
GÜNDEM Haberi
İçişleri Bakanı Soylu'dan Haksız İthamda Bulunanlara Tepki

Batılı ülkelerin aileyi yıkma ve eşcinsel sapkınları meşrulaştırma hedefi gereği diğer ülkelere dayattığı sonradan anlaşılan İstanbul Sözleşmesi'nden Türkiye'nin çıkmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme konusunda haksız bir ithamla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, Türkiye'nin egemen bir devlet olarak istediği uluslararası sözleşmeyi kabul edip istemediğinden çıkma hakkının olduğunu söyledi. 

 

TÜRKİYE EGEMEN BİR DEVLETTİR. HER ŞEY BİTMEDİ.

 

Türk Polisi ve Diğer Kolluk Kuvvetlerinin Seyahat Belgesi Sahteciliği Tespiti ve Risk Analizi Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi Açılış Konferansı'nda İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme konusunda açıklamalarda bulunan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme konusunda haksız bir ithamla karşı karşıya kaldık. Attığımız tüm adımların hiçbirini İstanbul Sözleşmesi yapmadı. Biz egemen bir devletiz. İstediğimiz uluslararası sözleşmenin altına imza atar, istediğimizden çıkarız. En son Polonya, lezbiyen, gey, trans tüm bunlara itiraz ettiği için Polonya çıktı, dünya da yıkılmadı. Bize bu konuda sanki her şey bitti, yarından itibaren kadınla ilgili meselelerde hiç bir adım atmayacağımızı iddia edenler, Türkiye'nin kapasitesine, kanunlarına, hem de bu kadar çabamıza haksızlık etmektedir. Bizim bu sözleşmeden çıkma hakkımız var.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, tüm çabaları, görmezden gelenler, haksız ithamlar, karşı karşıya, kaldık, Türkiye, egemen bir devlet, istanbul sözleşmesi
Yorumlar
Haber Yazılımı