Adanalı Sanatçı Kekilli'den Olumsuzluk Yayanlara Tepki
Haber Detayı
24 Mart 2021 - Çarşamba 11:56 Bu haber 6943 kez okundu
 
Adanalı Sanatçı Kekilli'den Olumsuzluk Yayanlara Tepki
Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, her şeye karışarak etrafa olumsuzluk yayanlara adeta ders verici açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Sanatçı Kekilli'den Olumsuzluk Yayanlara Tepki

Kazançları yerinde olduğu halde Coronavirüs salgını nedeniyle etrafa olumsuzluk aşılayanlara ve her şeye karışmaya çalışanlara tepki gösteren  Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, her şeye karışmaya ve karıştırmaya meraklı olanlara ''Herkesin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır.'' inancını hatırlattı.

 

CORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE ÖLDÜK BİTTİK DİYENLERE DALMAK ÜZEREYİM

 

Kazançları yerinde olduğu halde Coronavirüs salgını nedeniyle etrafa olumsuzluk aşılayanlara tepki gösteren Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şu günlük kazancı yerinde olupta battık, bittik diyen; hele de covid söz konusu olduğunda kırmızıya döndük, öldük geberdik diyenlere dalmak üzereyim. Bizim müzik sektörü hiç açılmadı ve 1,5 yıldır yatıyoruz. Yine de kendi dertlerimizi bırakıp insanlara moral vermeye çalışıyoruz.'' dedi.

 

HER ŞEYE KARIŞMAYA VE KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA OKKALI CEVAP

 

Cemre düştüğünden dolayı kar yağmayacağını iddia ederek kuraklık yaygarası yapanlara sosyal medya hesabından kar yağışı görüntülerini yayınlayarak, ''Herkesin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır.'' inancını hatırlatan Adanalı Sanatçı Murat Kekilli, ''Yandık, susuz kaldık, barajlar boşaldı, küre ısındı, insanlar çoğaldı, kaynaklar azaldı, develere ölüm, inekleri yok edip yapay ete geçelim, çünkü büyükbaş hayvanlar çok gaz yapıyor ve atmosferi zehirliyorlar. Karışın ve karıştırmaya devam edin. Hesabı olan bir tek siz değilsiniz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adanalı Sanatçı, Murat Kekilli, öldük bittik diyenlere, sert tepki, sadece sizmisiniz, hesabı olan, kuraklık, kar yağışı, kazancı yerinde olanlar, Koronavirüs
Yorumlar
Haber Yazılımı