Bahçeli: Teröre Karşı Verilen Kutlu Mücadele Sürecek
Haber Detayı
09 Ocak 2022 - Pazar 09:53 Bu haber 1609 kez okundu
 
Bahçeli: Teröre Karşı Verilen Kutlu Mücadele Sürecek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröre karşı verilen kutlu mücadelenin devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: Teröre Karşı Verilen Kutlu Mücadele Sürecek

Terör örgütü PKK/YPG'nin daha önce Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi ile Suriye’nin Tel Abyad şehri sınırında tuzakladığı el yapımı paylayıcının, askeri aracın geçişi sırasında infilak etmesi neticesinde Şehit olan 3 Türk Askeri için taziye açıklamasında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bölücülük ve terör musibetinin kökü kazınıncaya kadar teröre karşı verilen kutlu mücadelenin devam edeceğini söyledi.

 

TERÖR SALDIRISINDA 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, BİR ASKERİMİZ YARALANDI

 

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesiyle Suriye’nin Tel Abyad şehri sınırındaki Gültepe Hudut Karakolu mıntıkasında, terör örgütü PKK/YPG tarafından daha önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcının bir askeri aracımızın geçişi esnasında infilak etmesiyle yüreklerimize ateş düşmüştür. Bu hunhar ve hain saldırıda üç kahraman askerimiz şehit olmuş, bir kahraman askerimiz de yaralanmıştır.

 

TERÖRÜN KÖKÜ KAZININCAYA KADAR KUTLU MÜCADELE DEVAM EDECEK

 

Vatan nöbetinde şehit olan aziz millet evlatları ve kahramanlık numunesi kardeşlerim; Teğmen Murat Alyakut’a, Piyade Onbaşı Enes Koç ile Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar’a Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Dökülen kanlarının yerde bırakılmayacağına can-ı gönülden inanıyorum. Şehitlerimizin kederli ailelerine, cesaret timsali silah arkadaşlarına ve milletimize sabır, metanet ve baş sağlığı diliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilesiye kadar haklı ve kutlu mücadelemiz durmayacak, bölücülük ve terör musibetinin kökü mutlak surette kazınacaktır.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, teröre karşı, verilen, kutlu mücadele, devam edecek, terör saldırısı, Şehitler, patlama, Suriye sınırı, yaralı Asker, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı