MHP Genel Merkezi'nden Toplantı Açıklaması
Haber Detayı
09 Ocak 2022 - Pazar 13:13 Bu haber 3589 kez okundu
 
MHP Genel Merkezi'nden Toplantı Açıklaması
MHP Genel Merkezi, Şubat ayında düzenlenecek toplantıya yönelik açıklamalarda bulundu
MHP Haberi
MHP Genel Merkezi'nden Toplantı Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MYK Üyeleri, MDK Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımlarıyla Kızılcahamam'da gerçekleşecek toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN BAŞKANLIĞINDA KIZILCAHAMAM KAMPI

 

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda, Türkiye'nin ekonomik ve siyasi gündemi, TBMM'de görüşülecek yasaların istişare edileceği, MHP Genel Merkezi ve Teşkilatların 2022 yılında gerçekleştireceği çalışmaların belirleneceği bildirildi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA

 

MHP'nin, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri ve Milletvekillerinin katılımlarıyla 4-6 Şubat tarihinde Kızılcahamam'da kampa gireceğini duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Ülke gündeminde yer alan konular değerlendirilecek. Aynı zamanda 2022'de MHP'nin yapacağı siyasi çalışmalar konuşulacak. Genel Başkan'ımızın da burada bir değerlendirmesi olacaktır." dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MYK Üyeleri, Milletvekilleri, katılımlarıyla, Kızılcahamam, gerçekleşecek, toplantı, MHP, gündem
Yorumlar
Haber Yazılımı