Erdoğan ve Bahçeli Malazgirt Etkinliklerine Katılacak
Haber Detayı
25 Ağustos 2021 - Çarşamba 10:56 Bu haber 4876 kez okundu
 
Erdoğan ve Bahçeli Malazgirt Etkinliklerine Katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi kutlamalarına katılacak.
GÜNDEM Haberi
Erdoğan ve Bahçeli Malazgirt Etkinliklerine Katılacak

Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümü kutlamalarına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Okçular Vakfı'nın organizesiyle düzenlenen okçuluk, cirit ve atlı okçuluk gösterilerine, Selçuklu Kabristanlığında ve Malazgirt Milli Park alanında düzenlenen törenlere katılacak.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN MALAZGİRT VE AHLAT PROĞRAMI

 

Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü kutlamalarına son yıllarda birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu yıl da Malazgirt Zaferi’nin 950. yılı kutlama törenleri kapsamında Malazgirt ve Ahlat'ta gerçekleştirilecek olan programa birlikte katılacak. Cumhur İttifakı'nın iki lideri Erdoğan ve Bahçeli, 25 Ağustos Çarşamba günü Okçular Vakfı etkinlik alanında saat 14:00’te Selçuklu Kabristanlığını ziyaret edecek, saat 15:00’te ise okçuluk, cirit ve atlı okçuluk gösterilerine katılacaklar. 26 Ağustos Perşembe günü ise Malazgirt Milli Park alanında saat 10:00’da Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümü kutlamalarına katılacaklar.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi, Ahlat, Cumhur İttifakı, zafer kutlamaları, etkinlikler, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı