Ümit Özdağ MHP'den Sonra İyi Parti'yi de Böldü
Haber Detayı
24 Ağustos 2021 - Salı 16:33 Bu haber 3236 kez okundu
 
Ümit Özdağ MHP'den Sonra İyi Parti'yi de Böldü
İstanbul Milletvetkili Ümit Özdağ, MHP'den sonra İyi Parti'yi de bölmek için kuracağı yeni siyasi partinin ismini ve logosunu açıkladı.
SİYASET Haberi
Ümit Özdağ MHP'den Sonra İyi Parti'yi de Böldü

Meral Akşener ile birlikte MHP'yi bölmek için İyi Parti'yi kuran İstanbul Milletvetkili Ümit Özdağ, MHP'den sonra İyi Parti'yi de bölmek için kuracağı yeni siyasi partinin ismini ve logosunu açıkladı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'IN KURDUĞU YENİ PARTİNİN ADI: ZAFER PARTİSİ

 

Meral Akşener ve farklı siyasi görüşteki kişilerle birlikte hareket ederek, MHP'yi bölmek için İyi Parti'yi kuran İstanbul Milletvetkili Ümit Özdağ, yarın İçişleri Bakanlığı'na dilekçe vermek suretiyle kuracağı yeni siyasi partinin ismini ve logosunu açıkladı. Ayyıldız Hareketi başlatarak girdiği partileşme sürecinden sonra yarın resmen kurulacak olan yeni partisinin adını Zafer Partisi koydu. Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kanıyla Anadolu'nun kapılarını açan, canıyla bu toprakları vatan yapan; Alparslan'dan Mustafa Kemal'e, şehitlerden gazilere, tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk milletinin yeni Zafer'i doğuyor.'' dedi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ BİR BÖLEN ÜNVANLI SİYASETÇİ OLDU

 

MHP'nin yükselişini engellemek için kurulan Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti, aynı MHP gibi bölünme süreciyle karşı karşıya kaldı. ''Başkalarına yaşattıklarınızı kendiniz de yaşamadan bu dünyadan göçmeyeceksiniz'' düsturuyla meseleye bakıldığında, MHP'yi bölen İyi Parti'nin de aynı kaderi yaşayarak bölüneceği konuşuluyor. Bu hikayede  İstanbul Milletvetkili Ümit Özdağ'a düşen ise ''BİR BÖLEN'' ünvanını almak oldu. Partisinin kuruluşuna ve ismine tarihi bir anlam yüklemeye çalışsa da, ''Bir Bölen'' ünvanlı siyasetçi Ümit Özdağ'ın siyasi partileri bölerek zafer kazandığını sandığı için, yarın kuracağı siyasi partinin adını Zafer Partisi koyduğu konuşuluyor.

 

Resim

 

 Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ümit Özdağ, Zafer Partisi, Bir bölen, MHP, yeni bir, siyasi parti, kuruyor, yarın dilekçe, partileri bölen, siyasi haberler, partinin ismi, partinin logosu, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı