Engin Alan Paşa'dan Çok Cepheli Savaş Uyarısı
Haber Detayı
08 Ağustos 2020 - Cumartesi 19:49 Bu haber 8680 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan Çok Cepheli Savaş Uyarısı
24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Türkiye'nin çok cepheli bir mücadeleye sürüklenmek istenildiğini söyledi.
GÜNDEM Haberi
Engin Alan Paşa'dan Çok Cepheli Savaş Uyarısı

Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Türkiye'nin bazı ülke ve terör örgütleriyle çok cepheli bir mücadeleye sürüklenmek istenildiğini belirterek, dikkatli ve kararlı olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

 

TÜRKİYE KARA HAVA VE DENİZDE ÇOK HASIMLI BİR MÜCADELEYE SÜRÜKLENMEK İSTENİYOR

 

24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulunarak, ''Görünen, Stratejik Resim’şöyle: Türkiye, arkasında ABD'nin olduğu ülke ve terör örgütleriyle, kara, hava ve denizde çok cepheli, çok hasımlı bir mücadeleye sürüklenmek isteniyor. Soğukkanlı, basiretli, çok dikkatli ve de kararlı olmak gerektiren bir süreç yaşıyoruz!'' dedi.

 

TSK'nin İdlib'de Bahar Kalkanı Harekatında Kullandığı, Düşmanları Korkudan Titreten Yerli ve Milli Son Teknoloji Silahlarımız

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli Korgeneral, MHP İstanbul eski Milletvekili, Engin Alan, Engin Alan Paşa, çok cepheli, çok hasımlı savaş, savaş uyarısı, mücadele uyarısı
Yorumlar
Haber Yazılımı