MHP'li Vahapoğlu'ndan Davutoğlu'na Manidar Cevap
Haber Detayı
08 Ağustos 2020 - Cumartesi 15:30 Bu haber 4954 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Davutoğlu'na Manidar Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, kendisini sağcı olarak görmeyen Davutoğlu'na manidar bir cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Davutoğlu'na Manidar Cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kendisini sağcı gibi görmediğini ifade ettiği açıklamasına sosyal medyadan cevap vererek, Davutoğlu'nun geçmişinden utanç duymaya başladığını söyledi.

 

DAVUTOĞLU 40 GÜN ÖNCE DEVRİMCİ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

 

Ortadoğu'da Müslüman Liderler birer birer linç edilirken ya da devrilirken Dışişleri Bakanlığı görevini ifa eden Yeni Osmanlı Projesi'nin mucidi Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı olduktan sonra katıldığı bir proğramda, kendisinin DEVRİMCİ olduğunu söylemişti. 

 

Davutoğlu, Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlık yaparken, medyalara okul çağında Sakarya Türküsü okuyan Taşkentli Yörük Ahmet olarak haberler servis edilerek reklamı yapılıyordu. Davutoğlu'nun manevi değerlere önem verişini ise ''Her sabah kalktığımda güneş doğarken Kudüs, Medine ve İstanbul'un tarihi silüetini aynı anda görebileceğim bir mekânda yaşamak istiyorum.'' sözlerini yazarak anlatıyorlardı. Ahmet Davutoğlu, şimdilerde ise önce DEVRİMCİ olduğunu söyleyerek, sonra da SAĞCI OLMADIĞINI söyleyerek medyalarda boy gösteriyor.

 

DAVUTOĞLU: KENDİMİ HİÇBİR ZAMAN SAĞCI OLARAK GÖRMEDİM

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ''Sol-sağ denklemi içinde de sol bir ortamda büyüdüm. Ama ben kendimi sağcı olarak görmedim hiçbir zaman. Fakat ilgilendiğim alanlar bu toplumun o klasik değerlerine olan saygım dolayısıyla bu ikisinin mezcetmeye çok çalıştım. Marksist literatürü de ortaokul çağlarında okuduk hepimiz o günkü şartlar gereği." dedi.

 

MHP'Lİ VAHAPOĞLU'NDAN DAVUTOĞLU'NA CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, kendisini hiçbir zaman sağcı gibi görmediği söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sosyal medyadan verdiği cevapta, ''Davutoğlu; seçmenin önüne seccade serip oy devşiren sanki kendisi değilmiş gibi,  'Ben kendimi sağcı olarak görmedim hiçbir zaman.' demiş. Anlaşılan geçmişinden utanç duymaya başladı.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Ahmet Davutoğlu, Devrimci, sağcı olmadım, Davutoğlu sağcı değilim, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı