MHP Darende İlçe Teşkilatı Ak Parti'ye Komşu Oldu
Haber Detayı
13 Mart 2020 - Cuma 16:01 Bu haber 2292 kez okundu
 
MHP Darende İlçe Teşkilatı Ak Parti'ye Komşu Oldu
MHP Haberi
MHP Darende İlçe Teşkilatı Ak Parti'ye Komşu Oldu

MHP Darende İlçe Başkanlığı, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla İlçe Teşkilatını Emine Efendi Caddesi üzerinde bulunan binaya taşıdı.

 

MHP Darende İlçe Başkanlığı, İlçe Teşkilatını Ak Parti İlçe Teşkilatının yanındaki binaya taşıyarak Cumhur İttifakı ortaklığını pekiştirdi. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Darende İlçe Başkanı Mehmet Altun, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, partililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur-an'ı Kerim okunmasıyla başladı.

 

DARENDE EVLİYALAR ALPERENLER YUVASIDIR BURADAN HAİN ÇIKMAZ

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Bugün burada Darende ilçe teşkilatımızın yeni hizmet binasının açılışını dualar eşliğinde gerçekleştirdik. Vatanımıza, Milletimize, Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı çizgide birliğimizi ve diriliğimizi bozmadığımız müddetçe inanın bu millet, bu vatan diz çökmeyecek. Mecliste sesimiz gür çıkıyorsa onun arkasında Malatya'da vatanını, milletini seven hemşehrilerimiz sayesindedir, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Darende ovası, evliyalar, enbiyalar, alperenler yuvasıdır. Buradan esnaf, tüccar çıktığı kadar asker ve paşa çıkmıştır. Buradan hiçbir zaman vatan haini çıkmayacağını herkesin bilmesini isterim.'' dedi. 

 

ÜLKEMİZİN REFAHI İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

 

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Bu ülkenin refahı, huzuru ve güvenliği için beraber yürüyüp inşallah Türkiye'yi hak ettiği mesafeye götüreceğiz. Siyasi partilerin amacı ülkesine hizmet etmektir. Ben bunun için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

MHP AK PARTİ'YE KOMŞU OLDU

 

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin öncülüğünde kurulan Cumhur İttifakı'nı yerelde de çok güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Bakınız, İlçe Teşkilatımız bile Ak Parti İlçe Teşkilatı ile artık yanyanadır. Açılışını yaptığımız yeni hizmet binamız hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Darende, İlçe, Teşkilatı, Ak, Parti'ye, Komşu, Oldu, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı