MHP'li Enginyurt: Coronavirüs Vampirlerinden Hesap Sorulmalı
Haber Detayı
13 Mart 2020 - Cuma 21:39 Bu haber 2131 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Coronavirüs Vampirlerinden Hesap Sorulmalı
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Coronavirüs Vampirlerinden Hesap Sorulmalı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Coronavirüs fırsatçılarından Ticaret Bakanlığının hesap sorması gerektiğini söyledi. 

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Coronavirüsü fırsat bilerek herşeye zam yapanlara karşı önlem alınmasını isteyerek, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada ve sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Coronavirüs fırsatçılarından Ticaret Bakanlığının hesap sorması gerektiğini söyledi. 

 

CORONAVİRÜS FIRSATÇISI VAMPİRLERE FIRSAT VERİLMEMELİDİR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Coronavirüsü sebebiyle almış olduğu tedbirler ve gösterdiği performanstan dolayı Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum. Bu arada da fırsatçı vampirlere göz açtırılmaması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Kolonyadan makarnaya, maskeden bütün acil ihtiyaç ürünlerine varana kadar acımasızca zam uygulayanlara karşı Ticaret Bakanımızın başlatmış olduğu çalışma en yüksek düzeyde devam etmelidir. Bu fırsatçılara fırsat verilmemelidir diyor, teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

TİCARET BAKANLIĞI KAN EMİCİLERE HESAP SORMALIDIR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Fırsatçılar yine kudurdu. Kolonya tavan yaptı, makarna bile yol şaşırdı, maske zirveye çıktı. Allah aşkına! Bu nasıl bir vicdan? Corona virüsü bahane ederek, fahiş fiyat çekenler! Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz olmuşsunuz. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bu kan emicilere hesap sorun.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt:, Coronavirüs, Vampirlerinden, Hesap, Sorulmalı,
Yorumlar
Haber Yazılımı