Devlet Bahçeli ve SP'li Oğuzhan Asiltürk'ten Net Mesaj
Haber Detayı
21 Temmuz 2021 - Çarşamba 13:41 Bu haber 3735 kez okundu
 
Devlet Bahçeli ve SP'li Oğuzhan Asiltürk'ten Net Mesaj
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tüm siyasi muhataplarına net mesaj verdi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli ve SP'li Oğuzhan Asiltürk'ten Net Mesaj

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle KKTC'ye giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, KKTC'de uçaktan kol kola inerek verdikleri siyasi mesajı, Türkiye'ye döndüklerinde de kol kola görüntü vererek, tüm siyasi muhataplarına bundan sonra birlikte hareket edeceklerine dair net mesaj verdi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NI GENİŞLETME ÇABALARI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhur İttifakı'nın genişletilmesi konusunda mutabakata varan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iki kez bir araya gelerek, Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılması konusundaki girişimlerini medyaya yansıtmıştı. Milli Görüş Vakfı Başkanlığı görevini yürüten ve Saadet Partisi'nde en çok söz sahibi olan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, kendi gözetiminde hazırlanan bir listenin işbaşına gelmesi için Saadet Partisi'nde Büyük Kongre yapılmasına ve Temel Karamollaoğlu'nun Genel Başkanlıktan indirilmesine yönelik düğmeye basmıştı.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN OĞUZHAN ASİLTÜRK'ÜN MHP İLE YAKINLAŞMA İSTEĞİNE DESTEK

 

Oğuzhan Asiltürk'ün 2019 yılından bu yana MHP ile yakınlaşma isteğini bilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nı genişletme çabalarına desteğinin tam olduğunu açıklamıştı. MHP ile Saadet Partisi arasındaki yakınlaşma çabalarının ilk yansımasının nerede ve nasıl olacağı merak edilirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin KKTC'ye yapılan ziyarette kimsenin beklemediği bir anda harekete geçmesi gündem oldu.

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN BULUNDUĞU UÇAĞA ''DEVLET UÇAĞI'' İSMİ TAKILDI

 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle yapılacak kutlamalara katılmak üzere Türkiye'den KKTC'ye iki uçak kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler İstanbul'dan KKTC'ye uçarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'dan KKTC'ye uçuş yaptı. Ankara'dan KKTC'ye uçuşa hazırlanan uçakta MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin olması hasebiyle uçağa, ''Devlet Uçağı'' ismini vererek espriler yapan uçaktaki gazeteci ve siyasetçiler, uçakta bulunan Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü görünce Cumhur İttifakı'nın genişlediği hakkında sohbete koyuldu. Uçaktaki gazeteci ve siyasetçiler, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Oğuzhan Asiltürk'ün koluna girerek uçaktan iniş görüntüsü vermesi üzerine Cumhur İttifakı'nın genişleyeceğine kanaat getirdiler. Ancak, Bahçeli ve Asiltürk'ün kol kola görüntü vermesinden hoşlanmayan muhalif kesimler, sosyal medyadan paylaşımlar yaparak, Bahçeli ve Asiltürk'ün kol kola görüntü vermesinden bir şey çıkmayacağını iddia ettiler.

 

BAHÇELİ VE ASİLTÜRK, KKTC'DEKİ KOL KOLA GÖRÜNTÜ MESAJINI ANKARA'DA DA VERDİLER

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, KKTC'de düzenlenen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü etkinliklerinin tamamında kol kola, yan yana ve samimi sohbet görüntüleri verdiler. Kurban Bayramı namazını bile yan yana kıldılar. Muhalif kesimlerin, Oğuzhan Asiltürk ile verdiği samimi fotoğraf karelerine kulp takmaya çalışmasını ve hazımsızlık yaparak ikna olmadıklarını sosyal medya üzerinden belli etmeleri üzerine, adeta muhalif kesimlere bir mesaj daha verircesine hareket eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, KKTC'den Türkiye'ye iniş yaptıkları Havaalanı'nda uçaktan yine birlikte indiği Oğuzhan Asiltürk'ün koluna bir kez daha girerek net bir mesaj verdi. KKTC'deki Devlet Bahçeli ve Oğuzhan Asiltürk'ün kol kola girdiği görüntülere binlerce eleştiri mesajı yazarak ikna olmadıklarını belli eden muhalif kesimler, Devlet Bahçeli ve Oğuzhan Asiltürk'ün Ankara'da da aynı görüntüyü vermesi üzerine, Cumhur İttifakı'nın genişleyeceğine ikna olmuş olacaklar ki, sosyal medyadan tek bir mesaj dahi yazmadılar. 

 

DEVLET BAHÇELİ VE OĞUZHAN ASİLTÜRK KKTC'DE KOL KOLA

Resim

 

Resim

 

DEVLET BAHÇELİ VE OĞUZHAN ASİLTÜRK, ANKARA'DA KOL KOLA

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Saadet Partisi, YİK Başkanı, Oğuzhan Asiltürk, uçaktan inerken, kol kola, önemli mesaj, Cumhur İttifakı, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı