MHP Heyetinden Altı Siyasi Parti ile Bayramlaşma
Haber Detayı
21 Temmuz 2021 - Çarşamba 18:03 Bu haber 3090 kez okundu
 
MHP Heyetinden Altı Siyasi Parti ile Bayramlaşma
MHP Heyeti, Kurban Bayramında altı siyasi parti ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.
MHP Haberi
MHP Heyetinden Altı Siyasi Parti ile Bayramlaşma

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler gereği siyasi partilerle normal bayramlaşma proğramı yapamayan MHP Genel Merkezi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan bir heyet aracılığıyla, DSP, Ak Parti, BBP, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve CHP ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. 

 

MHP HEYETİ İLE DSP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir, Mali İşler Başkan Yardımcısı Sevinç Erencan'den oluşan DSP heyetiyle Kurban Bayramının ilk bayramlaşmasını saat: 09.00'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Yaşamı ve davranışıyla ülke menfaatleri için çabalayan bir yurtsever olarak tanımladığı DSP'nin Kurucu Genel Başkanı Bülent Ecevit'i anarak bayramlaşmaya başlayan MHP'li Karakaya, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, parti teşkilatı ve camiasının Kurban Bayramı'nı kutladı. DSP'li Dilara Tambova ise Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümünün Kurban Bayramına  denk gelmesiyle çifte bayram yaşadıklarını belirterek, MHP'nin bayramını kutladı.

 

MHP HEYETİ İLE AK PARTİ HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Muhammed Cem Çekerek'ten oluşan Ak Parti heyetiyle Kurban Bayramının ikinci  bayramlaşmasını saat: 09.50'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Salgın şartlarında bile bir şekilde partiler arası bayramlaşmanın yapılmasının önemine dikkat çeken MHP'li Karakaya, salgının yayılma eğilimindeki düşme ve aşılama çalışmalarındaki başarıya değindiği konuşmasında,  küreselleşme, çevre ve iklim değişikliği gibi sorunların tüm dünyayı etkilediğini hatırlatarak, Rize'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyip, Ak Parti Camiasının bayramını kutladı.

 

Salgınla mücadelede Türkiye'nin tüm insanlığın sağlıklı yaşaması için gösterdiği çabalara dikkat çeken Ak Parti'li Özlem Zengin, ortaya çıkan sorunları kelebek etkisiyle tüm dünyanın birlikte yaşaması nedeniyle ortaya konulan siyasetin ortak çözümler üretmesi gerektiğine yönelik yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin KKTC'de önemli mesajlar vediğini söyledi. Ak Parti'li Özlem Zengin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Camiasının Kurban Bayramı'nı kutlayarak konuşmasını tamamladı.

 

MHP HEYETİ İLE BBP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti, Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren ve Kadın Kollarından Sorumlu MKYK Üyesi Dilek Keskin'den oluşan BBP heyetiyle Kurban Bayramının üçüncü bayramlaşmasını saat: 10.10'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Salgın süreci nedeniyle siyasi partilerle 4. kez Video konferans yöntemiyle bayramlaştıklarını hatırlatan MHP'li Karakaya, bundan sonraki bayramların yüz yüze ziyaretlerle gerçekleşmesi temennisinde bulunarak BBP Camiasının bayramını kutladı. BBP'li Üzeyir Tunç ise tüm Ülkücü Camianın bayramını kutladı.

 

MHP HEYETİ İLE YENİDEN RP HEYETİ BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, MKYK Üyesi Fatih Uğurlu, Kadın Kolları Ekonomi- Sosyal İşler Başkanı Aynur Yangaz ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güler'den oluşan Yeniden RP heyetiyle Kurban Bayramının dördüncü bayramlaşmasını saat: 10.35'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Salgın sürecinin sona ermesiyle yüz yüze bayramlaşmanın yapılacağı günlere bir an önce kavuşmayı dileyen MHP'li Karakaya, Yeniden RP Camiasının bayramını kutladı. YRP'li Doğan Bekin ise MHP Camiasının bayramını kutladı.

 

MHP HEYETİ İLE SP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti, Genel Başkan yardımcıları Cafer Güneş, Mustafa Kaya ve Bülent Kaya'dan oluşan Saadet Partisi heyetiyle Kurban Bayramının beşinci bayramlaşmasını saat: 11.30'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Salgın sürecinin iyi yönetilmesi nedeniyle normalleşilmeye başladığına dikkat çeken MHP'li Karakaya, dini görev ve vecibelerin rahatça yerine getirileceği bayramlara kavuşma temennisinde bulunarak, Saadet Partisi  Camiasının bayramını kutladı. SP'li Cafer Güneş ise Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümü ve partilerinin kuruluş yıl dönümü olan 20 Temmuz'un Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle üç bayram birden yaşadıklarını belirterek, MHP Camiasının bayramını kutladı.

 

MHP HEYETİ İLE CHP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK üyesi Necmi Yıldırım ve Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ve Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel'den oluşan CHP heyetiyle Kurban Bayramının altıncı bayramlaşmasını saat: 12.10'da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümününde dönemin koalisyon hükümeti liderleri Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'ı andıktan sonra, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Süleyman Demirel gibi ülkesine hizmet eden liderleri de rahmetle anan MHP'li Karakaya, ülkesine hizmet eden liderleri saygıyla yad etmek gerktiğini belirterek, CHP Camiasının bayramını kutladı.

 

Salgın sürecinin sona ermesi konusunda temennilerde bulunan CHP'li Ali Öztunç, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümünde Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan ve Rauf Denktaş'ı rahmetle anarak, KKTC'nin devlet olarak tanınması konusunun önemine değindi. CHP'li Ali Öztunç, MHP Camiasının bayramını kutlayarak konuşmasını tamamladı.


 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Necmi Yıldırım, Merve Menekşe, MHP Heyeti, Kurban Bayramı, bayramlaşma, siyasi partiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı