Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP ve Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
29 Haziran 2020 - Pazartesi 20:37 Bu haber 6023 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP ve Bahçeli'ye Teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'ye ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP ve Bahçeli'ye Teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışanların Türkiye'nin atılım dönemlerinde saldırıya geçtiğinde vatandaşların desteğiyle kurulan Cumhur İttifakı'nın önemli görevler ifa ettiğini belirterek, MHP'ye ve özellikle Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ettiğini söyledi.

 

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ VE NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ BİR AY UZATILDI

 

Kısa çalışma ödeneğinden faydalanma süresini 1 ay daha uzatıyoruz. İş fesih sınırlaması ve nakdi ücret desteği de 1 ay daha devam ediyor. Sağlık alanındaki altyapımızın ve sağlık sigorta sistemimizin gücü tartışılmazdır. En zorlu şartlarda dahil pek çok sektörde çarkları döndürmeye devam etmemiz üretim gücümüzü de dünyaya ispatlamıştır. Gelişmiş ülkelerin dahi çaresiz kaldıkları her konuda Türkiye kendi kendine yetmenin ötesinde tüm dostları için ümit kapısı haline geldi. Halkımızdan tek isteğimiz bu süreçte kurallara uyarak, işlerine, üretimlerine, ülkelerine sahip çıkarak bize destek olmasıdır. Sorumlu ve gayretli tavırlarıyla Türkiye'nin büyümesine katkı sağlayan her bir vatandaşıma şükranlarımı sunuyorum.

 

MHP'YE VE GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Türkiye potansiyeli kadar maruz kaldığı saldırıların büyüklüğüyle de maruf bir ülkedir. Özellikle de atılım dönemlerimizde, Milli gelirimizi trilyon dolar sınırına getirdiğimiz 2013 yılından başlayarak demokrasimize ve kalkınmamıza yapılan her saldırı aynı stratejinin bir parçasıydı. Amaç Türkiye'nin önünü kesmek, ülkemize diz çöktürmek, milletimizi bölmekti. Başaramadılar ama saldırmaktan da hiç vazgeçmediler. Milletimiz darbe girişimini de sonuçsuz bırakınca sınırlarımıza dadandılar. Yine hüsrana uğrayınca ekonomimize tuzak kurdular. Salgın döneminde bile boş durmadılar. Halkı kışkırtmaya çalıştılar. Hamd olsun bu süreci de alnımızın akıyla geride bırakarak ülke ve millet düşmanlarına fırsat vermedik. 15 Temmuz gecesi milletimiz tarafından kurulan Cumhur İttifakı, halkımızın sesi, sağduyusu olarak tarihi görevler ifa etmiştir. Bu vesileyle MHP'ye ve özellikle Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı, teşekkür etti, Ak Parti, kısa çalışma ödeneği, siyaset haberleri, Türkiye atağa geçtiğinde
Yorumlar
Haber Yazılımı