Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
28 Ekim 2022 - Cuma 20:22 Bu haber 2919 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye Teşekkür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızıl elma vurgusu yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
MHP Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye Teşekkür

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye'nin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı Türkiye Yüzyılı Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılelma hedefine doğru hızla yol alırken desteklerini esirgemeyen ve proğrama katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

 

ERDOĞAN: ŞUAN KARŞIMDA KIZILELMA'YI GÖRÜYORUM

 

Türkiye'nin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı Türkiye Yüzyılı Tanıtım Toplantısı'nda önemli mesajlar veren  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziz milletim, Milliyetçi Hareket Partisi'nin sayın Genel Başkanı, sevginin, şefkatin, merhametin, hayatın sembolü değerli hanımefendiler. Gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı kıymetli gençler. Bugün bu salonda bizlerle yüzyüze birlikte olan ve çeşitli medya mecralarından bizleri takip eden muhterem kardeşlerim. Hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Cumhuriyetimizin birinci asrının son yılına girmeye hazırlandığımız şu günde, Türkiye Yüzyılının ahdi için bir araya geldik. Cumhuriyet Bayramı'nın arefesinde böyle anlamlı bir günde Türkiye Yüzyılı'nı kutluyoruz ve tabi karşımda şuanda Kızıl Elma'yı görüyorum.'' dedi.

 

ERDOĞAN'IN ERBAKAN VE TÜRKEŞ VURGUSU

 

Emperyalist işgalcilere karşı verilen Milli Mücadele neticesinde küllerinden yeniden doğan Türkiye'nin ciddi sıkıntılar çektiğine dikkat çeken  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Tüm sıkıntıları ve kazanımlarıyla ilk yüzyılımızı geride bırakırken, önce milli mücadeledeki destansı meydan okumanın ve küllerinden yeniden doğuşun öncülerini selamlamak istiyoruz. Cumhuriyetimiz, maalesef bu bir asırlık geçmişinin önemli bir kısmında, kendi içinde barışık yaşayamadı. Emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki hesapları hiç eksik olmadı. Bu kirli hesaplarda kullanılan maşalar da hiç eksik olmadı. Dün vardı bugün de var. Ülkemiz, milli iradenin üstünlüğüne dayanmak yerine vesayet güçlerinin güdümünde kalan yönetimlerin elinde, altın kıymetinde yıllarını heba etti. Şehit Başbakan Menderes'in 'Yeter söz milletin' diyerek başlattığı demokrasi ve kalkınma hamlesi, idam sehpasında kesintiye uğradı. Rahmetli Özal'ın 'Devlet millet içindir' diyerek ülkeyi tekrar demokrasi ve kalkınma rotasına sokma girişimi, koalisyon dönemlerinin kaosu içinde kaybolup gitti. Aynı şekilde rahmetli Demirel'in, rahmetli Ecevit'in, rahmetli Erbakan'ın, rahmetli Türkeş'in ülke ve milletin hayrı için başlattıkları girişimler, hep darbe ve vesayet duvarına çarptı.'' dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

Kızılelma hedefine doğru hızla yol alırken desteklerini esirgemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ülkemiz, vesayet yoluyla Cumhuriyetle demokrasiyi birleştirmekten hep kaçınan, hatta bunları birbirinin alternatifi gibi göstermeye çalışan bir zihniyetin elinde ciddi sıkıntı çekti. Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Tükiye Yüzyılı programımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin değerli Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ve arkadaşlarına, bugün burada bir araya gelmemize vesile olan Türkiye Yüzyılının inşası sürecine Cumhur İttifakı çatısı altında verdikleri samimi ve güçlü destek için hasasaten şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Kızıl elma, vurgusu yaparak, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, teşekkür etti, Türkiye Yüzyılı, Ankara, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı