Coronavirüse Yakalanan Ak Parti Eski İl Başkanı Yeni'den Açıklama
Haber Detayı
26 Mart 2020 - Perşembe 12:17 Bu haber 3154 kez okundu
 
Coronavirüse Yakalanan Ak Parti Eski İl Başkanı Yeni'den Açıklama
Coronavirüse yakalanan Ak Parti eski İl Başkanı Fikret Yeni, hastaneden taburcu olduğunu açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Coronavirüse Yakalanan Ak Parti Eski İl Başkanı Yeni'den Açıklama

Ak Parti eski İl Başkanı Fikret Yeni, coronavirüs teşhisiyle bir hafta tedavi gördükten sonra iyileşip hastaneden taburcu olduğunu ve izole edilmiş bir şekilde tedavisine evde devam ettiğini belirterek, tüm vatandaşların resmi kurumların aldığı coronavirüs tedbirlerine uyması gerektiğini söyledi.

 

HİÇ KİMSE HASTALIK BİZE BULAŞMAZ DÜŞÜNCESİNDE OLMAMALI

 

Ak Parti eski İl Başkanı Fikret Yeni, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tüm insanlığın mücadele ettiği Kovid-19 salgını artık hepimiz için bir realite. Hiçbirimiz bu hastalık bize bulaşmaz noktasında bir düşünceye sahip olmamalı, azami derecede dikkatli olmalıyız. Devletimizin, sağlık kurumlarımızın açıkladığı tedbirlere uymalı ve evde kalmalıyız. Şahsıma da geçtiğimiz hafta içerisinde Kovid-19 teşhisi konuldu. Başarılı bir tedavi süreci sonunda taburcu edildim ve tedavime izole edilmiş şekilde artık evimde devam ediyorum. Hastalığı tecrübe etmiş birisi olarak uyarılara riayet etmenin öneminin altını çizmek istiyorum.'' dedi.

 

HİÇ BİR VİRÜS ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

 

Ak Parti eski İl Başkanı Fikret Yeni, ''En iyi tedbirin kendimizi izole etmek, sosyal mesafeyi korumak olduğunu unutmadan hereket etmeliyiz. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalı, sevdiklerimiz ve kendimiz için mutlaka evde kalmalıyız. Bu süreci ülke olarak birlik ve beraberlikle en başarılı şekilde aşacağımıza eminim. Tedavi sürecimde büyük itina ve gayret gösteren fedakar sağlık çalışanları kardeşlerim başta olmak üzere, sağlık durumumu gerek telefonla, gerek mesajla gerekse sosyal medya üzerinden soran, iyi dileklerini ve dualarını ileten herkese ve aileme sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Unutmayalım; hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Ve hiç bir sosyal aktivite sevdiklerimizinden, ailemizden, yaşlılarımızdan, büyüklerimizden ve milletimizden daha fazla ehemmiyete sahip olamaz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Coronavirüse, Yakalanan, Ak, Parti, Eski, İl, Başkanı, Yeni'den, Açıklama, , , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı