Bursa Ülkü Ocakları'dan Gelecek Partisi'ne Tepki
Haber Detayı
12 Haziran 2021 - Cumartesi 10:35 Bu haber 2807 kez okundu
 
Bursa Ülkü Ocakları'dan Gelecek Partisi'ne Tepki
Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk, hakkında mesnetsiz iddialarda bulunan Gelecek Partisi'ne tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Bursa Ülkü Ocakları'dan Gelecek Partisi'ne Tepki

Göreve getirildiği gün, Selçuk Özdağ'ın bir grup tarafından saldırıya uğraması olayıyla ilişkilendirilmeye çalışılan ve Gelecek Partisi tarafından hedef alınan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk, ortada herhangi bir yargı kararı olmadan tamamen mesnetsiz iddialarla şahsına suç isnat ederek itibar suikasti yapanlar hakkında hukuki yollara başvuracağını söyledi.

 

SELÇUK ÖZDAĞ'IN BURSA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI GÜLAHMET TÜRK'Ü HEDEF ALAN AÇIKLAMASI

 

Ajans Muhbir isimli haber sitesinin Bursa Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Gülahmet Türk hakkında, ''62 yaşındaki Selçuk Özdağ’a 5 kişi pusu atarak saldıran isimler arasında yer alan Gülahmet Türk, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı olarak atandı.'' sözleriyle bulunduğu iddiaları sosyal medya hesabından paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada, ''15 Ocak 2021 de şahsıma yapılan kalleş saldırıda yer alan bu kişiyi bu göreve kim atadı Sayın Bahçeli’ye soruyorum? Bana yapılan saldırı ile ilgilerinin olmadığını söyleyenlere ithaf olunur.'' dedi.

 

AHMET DAVUTOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ BİR KEZ DAHA HEDEF ALDI

 

Siyasi etiğe ve devlet geleneklerine aykırı davranan Devletin en üst makamlarında görev alanların, mahremiyetlerine emanet olan konuları ulu orta konuşmaları ve dün birlikte olduklarını bugün karalamaya çalışmasının münafıklık alameti olduğunu belirterek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yanında konuşulmaması ve sır verilmemesi konusunda Türk Milletini uyaran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasi etik yasasının daha fazla gecikmeden süratle çıkarılmasını istemişti. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin siyasi etik yasasının çıkarılmasına yönelik sözlerini hazmedemeyen Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'ye yönelik çok eski konuşmaları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya verdiği destek konuşmaları ile Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışmıştı. Hızını alamayan Ahmet Davutoğlu, Bursa Ülkü Ocakları Başkanlığına yeni atanan Gülahmet Türk hakkında ortaya atılan mesnetsiz iddiaları siyasi etik tartışmasına konu ederek, ''Sayın Bahçeli, hani siyasi etik yasası diyordunuz. Bu hangi etiğe sığar?'' sözleriyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi bir kez daha hedef aldı.

 

 

BURSA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI GÜLAHMET TÜRK'TEN MESNETSİZ İDDİALARA CEVAP

 

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kendini yüce Türk yargısının yerine koyup, ortada herhangi bir yargı kararı yokken tamamen mesnetsiz iddialarla şahsıma aklı sıra suç isnat ederek 'itibar suikasti' yapmaya çalışan bu kişi ve gazeteciler hakkında hukuki yollara başvuracağımızı ve bu olayın takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarım.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN GÜLAHMET TÜRK'E DESTEK

 

Gelecek Partisi tarafından mesnetsiz iddialarla hedef haline getirilmeye çalışılan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk'e sosyal medyadan binlerce destek açıklaması yapılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Kendini Türk yargısı yerine mi koyuyorsun Selçuk Özdağ? Mesnetsiz iddialarının hukuki bir karşılığı olacaktır elbette. Sen ne kadar itibar suikasti yaparsan yap. Bursa Ocak Başkanımız Sayın Gülahmet Türk görevini başarıyla yapacaktır. Buna emin ol.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bursa Ülkü Ocakları, Gülahmet Türk, mesnetsiz iddialar, saldırı olayı, h
Yorumlar
Haber Yazılımı