MHP'li Büyükataman'dan Emin Çölaşan'a Sert Tepki
Haber Detayı
11 Haziran 2021 - Cuma 10:13 Bu haber 3380 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Emin Çölaşan'a Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ülkücüleri Liderinden soğutmaya ve Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Emin Çölaşan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Emin Çölaşan'a Sert Tepki

Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan ''Vatandaş Emin’den Devlet Bey’e açık mektup'' başlıklı köşe yazısıyla, Cumhur İttifakı'na ve Ülkücüler arasına fitne sokmaya çalışan Emin Çölaşan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, hayatı boyunca Ülkücü Hareket’in karşısında yer alan Emin Çölaşan'ın Ülkücülükten geçinen bir grup kaçkınla birlikte hareket ederek siyaseten menfaat elde etmeye çalıştığını söyledi.

 

EMİN ÇÖLAŞAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Çok sayıda Ak Parti'linin, Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı savunan Devlet Bahçeli'yi incitmemeye özen gösterdiğinden bahseden ve MHP'ye oy veren Ülkücüleri düşündüğünden dolayı MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye açık mektup yazdığını iddia edip, esasen Ak Parti ve MHP'lileri birbirine düşürmeye, Ülkücüleri kendi aklınca Liderinden soğutmaya çalışan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, ''Ne pahasına olursa olsun büyük ortağa arka çıkmak elbette sizin tercihinizdir ama böylesine kraldan fazla kralcı olmaya, her tartışmada ön alıp ortağınızı bu kadar fedakârca savunmaya pek hakkınız olduğunu sanmıyorum. Bana inanmazsanız gidin ve size oy veren kitlelere sorun. Onlar da belki size soracaktır: 'Sayın genel başkanım siz birkaç yıl öncesine kadar bu iktidara sözlerinizle saldırıp onları köşeye sıkıştırırdınız. Şimdi ne oldu da onların en büyük destekçisi  kesildiniz?' Her konuda kraldan çok kralcı olmaktan biraz olsun vazgeçin, gerektiğinde iktidar ortağınızı da eleştirmeyi öğrenin.'' demişti.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN EMİN ÇÖLAŞAN'A CEVAP

 

 Yazacak gazete bulamayınca Sözcü’ye sığınan başarısız kalemşor Emin Çölaşan, geçirdiği nevrozlarla kaleme aldığı açık mektuplarına devam etmiş. Her zamanki seviyesizliği ile kendini oturttuğu bilirkişi koltuğundan pozlar kesen Çölaşan’ın bilmesi gereken tek şey haddidir.

 

ÜLKÜCÜ DÜŞMANI ÇÖLAŞAN ÜLKÜCÜLÜKTEN GEÇİNEN BİR GRUP KAÇKINLARLA BİRLİKTE

 

Hayatı boyunca Ülkücü Hareket’in karşısında yer almış bu ismin bugün “Acaba bir menfaat elde eder miyim?” düşüncesiyle ve Ülkücülükten geçinen bir grup kaçkınla olan sıkı diyaloglarına dayanarak “Ülkücü taban”ın duyarlılıklarından dem vurması, acınası hâlinin delilidir. Bu şahıs, Ülkücü Hareket’te tavan-taban kavramlarının bulunmadığından habersizdir. Sayın Genel Başkanımızın ifadesi ile “Bizde taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. Bizde tavan yoktur, Ülkücü şuur hakimdir.” Hâl böyle iken Çölaşan hangi ezberi okumaktadır?

 

KRALDAN ÇOK KRALCILIK, SİZİN CAMİANIN YEMLEME USULÜDÜR

 

Çölaşan da Özgür Özel ile aynı yerin kumanyacısı olduğu için çok sayıda Ak Parti'linin bazı yakışıksız sözler söylediğini iftira etmiştir. Özel’in şerefine emanet edip cevap alamadığımız gibi Çölaşan’ın da bu Ak Partili'lerin kimler olduğunu açıklaması kendi şerefine emanettir. Kraldan çok kralcılık, sizin camianın yemlenme usulüdür. Bizde vatan, millet, din, devlet uğruna vazifeye atılma şuuru, bedel ödeme cesareti vardır. Menfaat için vatanı satacak olanlara soruyorum: Vatanın ve milletin selametinden başka karşılık bekleyenin kanı kurusun mu?

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Ülkücüleri, Liderinden soğutmaya, Cumhur İttifakına, fitne sokmaya, çalışanlara, tepki gösterdi, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı