MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu'na Davul Benzetmesi
Haber Detayı
11 Haziran 2021 - Cuma 13:17 Bu haber 2486 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu'na Davul Benzetmesi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu'na Davul Benzetmesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi etik yasasının çıkarılmasına yönelik sözlerini hazmedemeyerek, Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Davutoğlu’nun Cumhur İttifakı'nı siyasi etik yasası tartışmalarıyla vurmaya heveslenmesinin, elinde yay olmadan ok atmaya benzediğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN SİYASİ ETİK YASASI ÇIKARILMASI ÖNERİSİ

 

Siyasi etik kurallarının siyasi hayatta ihlal edilmemesini gerektiğini belirterek, siyasi etik yasasının daha fazla gecikmeden süratle çıkarılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, siyasi etiğe ve devlet geleneklerine aykırı davranan Devletin en üst makamlarında görev alanların, mahremiyetlerine emanet olan konuları ulu orta konuşmaları ve dün birlikte olduklarını bugün karalamaya çalışmasının münafıklık alameti olduğunu belirterek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın yanında konuşulmaması ve sır verilmemesi konusunda Türk Milletini uyarmıştı.

 

AHMET DAVUTOĞLU, MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ HAZMEDEMEDİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi etik yasasının çıkarılmasına yönelik sözlerini hazmedemeyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı açıklamalarda ve partisinin sosyal medya hesabından ''Hadi bakalım'' başlığıyla yayınlattığı videoda, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'ye yönelik çok eski konuşmaları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya verdiği destek konuşmaları ile Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalıştı. Ahmet Davutoğlu'nun Cumhur İttifakı hazımsızlığına tepki, çok gecikmeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından verildi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN'DAN AHMET DAVUTOĞLU'NA CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir iki sözümüz de çınar yaprağı giyinip siyaset sahnesinde raks eden 'mazul ve sakıt sadr-ı esbak' Ahmet Davutoğlu'na: Davutoğlu’nun Cumhur İttifakını siyasi etik yasası tartışmalarıyla vurmaya heveslenmesi, elinde yay olmadan ok atmaya benziyor. Siyasi etik yasası tartışmalarına bakıp Cumhur İttifakında yumuşak karın vehmeden Davutoğlu’nun iddiaları kuru gürültü. Ancak kendi karnı fazla şişkin. Deriden yapılmış bir müzik aleti gibi kuru gürültü çıkardığı için, geçmişte Davuloğlu unvanıyla tanındığı henüz unutulmadı.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı, siyasi etik yasası, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı