MHP'li Yönter'den Gelecek Partisi'ne Tokat Gibi Cevap
Haber Detayı
12 Haziran 2021 - Cumartesi 13:37 Bu haber 2149 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Gelecek Partisi'ne Tokat Gibi Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ülkü Ocakları'nı hedef alan Gelecek Partisi'ne sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Gelecek Partisi'ne Tokat Gibi Cevap

Göreve getirildiği gün, Selçuk Özdağ'ın bir grup tarafından saldırıya uğraması olayıyla ilişkilendirilmeye çalışılan ve Gelecek Partisi tarafından hedef alınan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk'e sahip çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Selçuk Özdağ'ın kendisine saldıranları yakın çevresinde aramasını ve alçak emellerini Ülkü Ocakları'ndan uzak tutmasını istedi. Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk ise siyasi etikten bahseden Ahmet Davutoğlu'na tokat gibi cevap verdi.

 

SELÇUK ÖZDAĞ'IN BURSA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI GÜLAHMET TÜRK'Ü HEDEF ALAN AÇIKLAMASI

 

Ajans Muhbir isimli haber sitesinin Bursa Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Gülahmet Türk hakkında, ''62 yaşındaki Selçuk Özdağ’a 5 kişi pusu atarak saldıran isimler arasında yer alan Gülahmet Türk, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı olarak atandı.'' sözleriyle bulunduğu iddiaları sosyal medya hesabından paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada, ''15 Ocak 2021 de şahsıma yapılan kalleş saldırıda yer alan bu kişiyi bu göreve kim atadı Sayın Bahçeli’ye soruyorum? Bana yapılan saldırı ile ilgilerinin olmadığını söyleyenlere ithaf olunur.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER'DEN SELÇUK ÖZDAĞ'A CEVAP

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocaklarımızı haksız, temelsiz ve mesnetsiz yere hedef göstermek Türk düşmanlarına hizmettir. Ülkü Ocakları bizim göz nurumuz, yürek atışımızdır. Selçuk Özdağ, kendisine saldıranları yakın çevresinde aramalıdır. Alçak emellerini Ülkü Ocaklarımızdan uzak tutmalıdır.'' dedi.

 

BURSA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI GÜLAHMET TÜRK'TEN DAVUTOĞLU'NA CEVAP

 

Bursa Ülkü Ocakları Başkanlığına yeni atanan Gülahmet Türk hakkında ortaya atılan mesnetsiz iddiaları paylaşarak, ''Sayın Bahçeli, hani siyasi etik yasası diyordunuz. Bu hangi etiğe sığar?'' sözleriyle, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na cevap veren Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ey Serok Ahmet, hakkında "Cinsel taciz, mala zarar verme, yardım malzemesi engelli sandalyeleri satma" gibi hukuki süreci başlamış ve basına yansımış Selçuk Özdağ’ı Genel Başkan Yardımcısı yaparken olmayan "siyasi etiğiniz" hukuki karar olmadan şahsıma atılan iddia da mı işliyor?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Ülkü Ocaklarını, hedef alan, Gelecek Partisi, Gülahmet Türk, tokat gibi cevap, sert tepki, siyasi etik tartışması, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı