MHP'li Durmaz'dan MHP ve Bahçeli Düşmanlarına Tepki
Haber Detayı
20 Ocak 2021 - Çarşamba 19:41 Bu haber 2475 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan MHP ve Bahçeli Düşmanlarına Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, konu MHP ve Ülkü Ocakları olunca Türk düşmanlarının koro halinde saldırdıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan MHP ve Bahçeli Düşmanlarına Tepki

MHP ve Ülkü Ocakları'na çamur atma konusu olduğunda bilinen tiplerin koro halinde saldırmasına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Türk düşmanları koro halinde saldırırken MHP Lideri Bahçeli'nin Şuşa'da okul yapılması ve metematik şampiyonu öğrenciye sahiplenmekle meşgul olduğunu söyledi.

 

KONU MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI OLDUĞUNDA BİLİNDİK TİPLER KORO HALİNDE SALDIRIYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Konu ne zaman MHP’ye ve Ülkü Ocaklarına çamur atma olsa, hep aynı bilindik tipler bir araya gelip koro oluşturuyor. Amaçları, MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapmak; buna karşın 846 vatandaşımızın ölümünden sorumlu terörist Demirtaş’a özgürlük istemek! Terör örgütleriyle arasına mesafe koyamayan Şirin Payzın’dan, FETÖ destekçisi, 'Ne Mutlu Türk’üm Diyene' sözünden rahatsızlık duyan Levent Gültekin’e, 'Stratejik Rezillik' uzmanı Davutoğlu’ndan, davasını satmış, oğlu yurtdışında firari Taha Akyol’a kadar nicesi…'' dedi.

 

ONLAR MHP'YE SALDIRIRKEN BAHÇELİ'NİN GÜNDEMİ ŞUŞA'YA OKUL YAPTIRMAKTI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Hâlbuki onlar MHP ve Liderine kinlerini kusup karalama kampanyası yaparken MHP’nin ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gündemi, Azerbaycan’da Şuşa’ya okul yaptırmak ve Hakkâri’den çıkan matematik şampiyonu evladımızın eğitim masraflarını üstlenmekti! Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi, “Ne gam ne tasa, biz bunların alayına yeteriz, topunun tezgâhını inançla bozarız!'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, onlar saldırırken, Bahçeli okul yaptırıyordu, Türk düşmanları, MHP ve Ülkü Ocakları, konu olunca
Yorumlar
Haber Yazılımı