Bakan Soylu'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
06 Aralık 2021 - Pazartesi 19:54 Bu haber 7107 kez okundu
 
Bakan Soylu'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Bakan Soylu'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama

MHP Balıkesir İl Teşkilatı'na yaptığı ziyarette, muhaliflerin Erdoğan ve Bahçeli'nin birlikteliğini ve ortaya koyduğu anlayışı ısrarla anlamak istemeyen bir muhalefet anlayışıyla karşı karşıya kaldıklarına dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı ile muhaliflerin oluşturduğu ittifakın  kıyaslanamayacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde ve MHP Lideri Bahçeli'nin bilgeliğinde, bir çok vesayeti yıktıkları gibi ekonomik vesayeti de yırtıp atacaklarını söyledi.

 

MHP BALIKESİR İL BAŞKANI EKREM GÖKAY YÜKSEL'DEN ZİAYRET AÇIKLAMASI

 

MHP Balıkesir İl Teşkilatı'nı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Türk Bayrağı hediye eden MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.'' dedi.

 

SÜLEYMAN SOYLU: ERDOĞAN VE BAHÇELİ'Yİ ANLAMAK İSTEMİYORLAR

 

MHP Balıkesir İl Teşkilatı'na yaptığı ziyarette MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'in kendisine hediye ettiği Türk Bayrağını öperek teslim alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhaliflerin Erdoğan ve Bahçeli'nin ortaya koyduğu anlayışı anlamak istemediğine dikkat çekerek, ''Gelecekte bu dönemden bahsedildiğinde, tarih bu dönemi yazdığında, Cumhur İttifakı'na çok önemli bir yer ayıracaklar. Belki siyasetin sıcaklığından, belki gelişmelerin, belki işlerin sürekli birbiri ardına gelmesinden oturup bunu değerlendirme fırsatı bulamayanlar, Cumhur İttifakı başlığını ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu bir anlayışı, Türkiye'nin kaderini nasıl etkilediğini anlamayabilirler. Birileri anlamak istemeyebilir. Cumhur İttifakı'nı sadece bir iktidar ittifakı olarak, sadece Türkiye'yi bir yönetme ittifakı olarak görenler, yanılgı içerisindeler. Bu bir değerler ittifakıdır. Bu ülkenin yıllarca çektiklerinin, bu ülkeye yıllarca çektirenlerin ve bu ülkeye yıllarca hürriyetimizi, bağımsızlığımızı, büyük ve güçlü Türkiye'nin yürüyüşünü fazla görenlere karşı, bu ülkenin tüm değerleriyle nasıl ayakta olduğunu, nasıl birlik içinde olduğunun tercüme-i halidir, bir hal tercümesidir. Ve sadece onunla kalmayıp geleceğe bırakılabilecek büyük mirası hazırlamaktadır Cumhur İttifakı. Allah razı olsun.'' dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN BİRLİKTELİĞİ BAŞKA İTTİFAKLARLA KIYASLANAMAZ

 

Erdoğan ve Bahçeli'nin kurduğu Cumhur İttifakı ile muhaliflerin oluşturduğu ittifak kıyaslanamayacağına dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu birlikteliğin, zillet İttifakı ile kıyaslanması bile bizi ziyadesiyle üzer. Karşımızda bir çıkar ittifakı var. Bu çıkar ittifakında herkesin iktidara uzanma hırsı, bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin medeniyet birikimini, bu ülkenin kazanımlarını bertaraf ve altüste etmeye yönelik bütün saldırılarla iş birliği içinde. Her şey açık ve net. Bizim ittifakımızda yalan, riya, fitne, fesat yok ama karşı tarafta yalan, riya, fesat var. Bizim ittifakımızda büyük ve güçlü Türkiye var. Bizim ittifakımızda geçmiş bütün değerlerimize bağlılık ve sadakat ve onları etrafımızdaki Müslüman ve Türk coğrafyaya, Balkanlar'a, Orta Asya'ya, Orta Doğu'ya, zulüm gören bütün coğrafyaya onların hep birlikte yarınlara huzur içinde yürüme anlayışı var. Onların ittifakında tek bir şey var. O da şu; ilkesiz ve değersiz bir şekilde, kiminle beraber olacağının önemli olmadığı, sadece sonuca odaklanmış ve efendilerinin emrine girmiş bir anlayış var.'' dedi.

 

ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİNDE, BAHÇELİ'NİN BİLGELİĞİNDE

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde ve MHP Lideri Bahçeli'nin bilgeliğinde, bir çok vesayeti yıktıkları gibi ekonomik vesayeti de yırtacaklarını belirten  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''21'inci asra girerken Türkiye için bir yol haritası hazırladığımız bir süreçte, atalarımızdan aldığımız mirası tüm dünyaya nakşetmeye çalışırken karşımıza vesayetler çıkıyor. Birçok vesayet üzerinden bizi engellenmeye çalışıyorlar. En önemli meselelerinden bir tanesi terör. Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenlerin elinden bu kozu çekip aldık. Endişe ettikleri budur. Türkiye'nin dışında oluşturmaya çalıştıkları koridora bu ülke müsaade etmemiştir. Cumhur İttifakı tüm vesayetlere karşı zırh oluşturmuş bir ittifaktır. Ve birçok vesayeti deldik, birçok vesayeti yırttık, elimizin tersiyle ittik. Bu ülkenin üzerinde şimdi tek bir vesayet kaldı. Ekonomik vesayet. Onu da Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sayın Doktor Devlet Bahçeli Bey'in bilgeliğinde, Cumhur İttifakı'nın gücüyle ve inanıyorum ki hükümetimizin ortaya koymuş olduğu iradeyle birlikte yırtıp atacağız. Bunu hep beraber sağlayacağız ve hep beraber gerçekleştireceğiz. Bunu biz göreceğiz, sonuçlarını da göreceğiz Allah'ın izniyle. Bizim yolumuz doğrudur. Ve Cenab-ı Allah bize de bizi izleyenlere de doğruları göstermektedir. Bizim yapacağımız bir tek şey vardır. Cumhur İttifakı'nın, Cumhuriyetin ikinci asrına imzasını atabilmeyi temin etmektir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 
   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP, Lider, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı, Türkiye, vesayet, ekonomi, bilgeliğinde, Ak Parti, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı