Bakan Soylu'dan Akşener'e Manidar Cevap ve Hatırlatma
Haber Detayı
29 Temmuz 2022 - Cuma 11:36 Bu haber 3633 kez okundu
 
Bakan Soylu'dan Akşener'e Manidar Cevap ve Hatırlatma
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığının mücadelesini hedef alan Meral Akşener'e manidar cevap verip hatırlatmalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Bakan Soylu'dan Akşener'e Manidar Cevap ve Hatırlatma

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesi konusunda İçişleri Bakanlığı'nı hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e manidar cevaplar veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meral Akşener'e 15 Temmuz'da Başbakan olacağına yönelik sözleri, Büyükelçiler ile yaptığı görüşmeleri ve Stajyer Bakanlık yaptı diye nitelendirdiği İçişleri Bakanlığı dönemini hatırlattı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN SONRA MERAL AKŞENER DE İÇİŞLERİ BAKANLIĞINI HEDEF ALDI

 

Türkiye'nin terörle mücadele konusunda çok başarılı bir performans sergilediği bir dönemde, Suriyeli mültecileri bahane ederek İçişleri Bakanlığı'nı hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan sonra, uyuşturucu ile mücadeleyi bahane eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, İçişleri Bakanlığı'nı ve Süleyman Soylu'yu hedef aldı. Birbirine siyasi düşmanlık yapan Akşener ve Özdağ'ın, terörle mücadele konusunda çok başarılı bir performans sergileyen Süleyman Soylu'yu hedef almada buluşması manidar bulundu.

 

PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin ''Kadın Olma'' konusunda kendisine yaptığı hakaretlere hala tek bir laf bile edemeyen Meral Akşener'in, PKK terör örgütüne karşı amansız bir mücadele veren Süleyman Soylu'yu hedef almasının nedeni nedir? Uyuşturucu trafiğinin en güçlü sacayağının PKK terör örgütü olduğunu bilmeyen var mı? PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliği ve Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapan Meral Akşener'in, uyuşturucu trafiğinin güçlü aktörü PKK terör örgütü ile mücadele eden İçişleri Bakanlığı'nı ve Süleyman Soylu'yu hedef almasını izah edebilecek var mı?

 

MERAL AKŞENER'İN SÜLEYMAN SOYLU'YU HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

Partisinin İstanbul'da düzenlediği bir programda, terörle mücadele ve uyuşturucu ile mücadele konusunda çok başarılı bir performans sergileyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Uyuşturucu diye önemli bir mesele var. Herkes görevini yapacak polemik yapamazsınız. Bir ülkede eğer uyuşturucu ucuzsa, bilin ki her şey tatildir. Bir ülkede uyuşturucu pahalıysa bilin ki görev yerine getirilmektedir. Öyle anlaşılır. 100 liraya uyuşturucu satılıyorsa bu ülkede, o zaman bu uyuşturucu ucuz demektir ve bu ülkenin içine giriyor demektir, bazıları da görevini yerine getirmiyor demektir. Bir yerlerde bir bozukluk var.'' dedi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN MERAL AKŞENER'E MANİDAR CEVAP

 

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesi konusunda İçişleri Bakanlığı'nı hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e manidar cevaplar veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Meral Hanım; Siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var. Uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını alıyoruz. 'Başbakan olacağın' (!) 15 Temmuz sonrası, uyuşturucu ölümleri 941'den, 2021 sonunda 270’e düştü. Tarihin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutacağız. Meral Hanım; Oturduğun büyükelçilere Batı'nın halini bir sor. Ha unutmadan, Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden?'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı, mücadelesini, hedef alan, siyasetçiye, manidar cevap, hatırlatma, başarılı performans, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı