Tokat'ta Partisinden İstifa Eden Bin 500 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
28 Temmuz 2022 - Perşembe 11:48 Bu haber 6647 kez okundu
 
Tokat'ta Partisinden İstifa Eden Bin 500 Kişi MHP'ye Geçti
MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, partilerinden istifa eden Bin 500 kişinin MHP'ye geçtiğini açıkladı.
MHP Haberi
Tokat'ta Partisinden İstifa Eden Bin 500 Kişi MHP'ye Geçti

Tokat'ta başlattığı üye kayıt kampanyasıyla partilerinden istifa eden Bin 500 kişinin MHP'ye katılmasını sağlayan MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, 2023 seçimlerine doğru hızla yol alınırken MHP aleyhine oluşturulmaya çalışan algıları resmen çöpe attı.

 

MHP TOKAT İL BAŞKANI MUSTAFA İPEK: ÜYE KAYIT REKORU KIRDIK

 

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının vatandaşların gerçekleri öğrenmesine katkı sağladığını hatırlatarak, her zaman olduğundan daha fazla esnaf ve ev ziyaretleri düzenleyip vatandaşlara ulaştıklarını belirten MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, ''Organize ettiğimiz programlarda MHP'nin fikir ve eylemlerini vatandaşlara anlatıyoruz. Vatandaşlarımıza ulaştığımızda Türkiye’nin beka meselesini ifade ettiğimizde olumlu karşılık alıyoruz. MHP’de kişisel hırsların olmadığını, tek gayenin Türkiye’nin birliği ve dirliği olduğunu tüm içtenliğimizle ifade ediyoruz. Üye kayıtlarımız bu atmosferde gerçekleşiyor. Tokatlılar partimize büyük teveccüh göstermektedirler. Düzenlediğimiz üye kayıt kampanyasıyla, son bir ayda Bin 500 kişinin MHP'ye katılmasını sağlayarak bir rekora imza attık.'' dedi.

 

BAŞKAN İPEK: 2018 SEÇİMLERİNDEN DAHA FAZLA OY ALACAĞIZ

 

Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alan muhaliflerin düzmece anketlerle MHP aleyhine algı oluşturmaya çalıştıkları bir ortamda, 2023 seçimlerine olağanüstü gayret sarfederek hazırlandıklarına dikkat çeken MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, ''Algıya yönelik olarak hazırlanan anketlerde MHP’nin baraj sıkıntısından bahsediyorlar. MHP’nin baraj sıkıntısı olmadığını herkese ifade etmek istiyorum. Oyumuz son genel seçimlerden daha yüksek olacaktır. Yaz boyunca katıldığımız festivallerde, köy ziyaretlerinde ve üye kayıtlarında bunu görebiliyoruz. Vatandaşımız bize karşı her zamankinden daha fazla ilgi göstermektedirler. MHP’li belediyelerin çalışma disiplini de oy oranımızı artırmaktadır.'' dedi.

 

ARAMIZA KATILAN VATANDAŞLARIMIZA VE TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Büyük çoğunluğu rakip siyasi partilerden istifa eden vatandaşlardan oluşan yeni üye kayıt belgelerini MHP Genel Merkezi'ne götürmeye hazırlanan MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, açıklamasının son bölümünde, ''Partimize üye oldukları ve teveccüh gösterdikleri için Tokatlılara teşekkür ediyorum. Üye kayıt çalışmalarında hassasiyetle çalışan teşkilat mensuplarımıza da müteşekkiriz.'' sözleriyle, MHP'ye yeni katılan vatandaşlara ve Teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

 

 Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Tokat İl Başkanı, Mustafa İpek, partilerinden, istifa eden, Bin 500 kişi, MHP, geçti, katıldı, oluşturulan algıları, çöpe attı, anketler, muhalifler, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı