Ümit Özdağ'ın Gençler ile Ailelerinin Arasını Açma Planı
Haber Detayı
29 Temmuz 2022 - Cuma 15:51 Bu haber 3636 kez okundu
 
Ümit Özdağ'ın Gençler ile Ailelerinin Arasını Açma Planı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türk gençleri ile anne babalarını karşı karşıya getiren skandal önerilerde bulundu.
SİYASET Haberi
Ümit Özdağ'ın Gençler ile Ailelerinin Arasını Açma Planı

Suriyeli sığınmacılar üzerinden yaptığı provokasyonlarla Türk Milleti ile Türkiye'ye sığınan yabancı uyrukluları karşı karşıya getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türk gençlerine B planı diye sunduğu yeni önerisiyle, gençler ile aile büyüklerini karşı karşıya getirdi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'IN TÜRK GENÇLERİNİ AİLE BÜYÜKLERİNE DÜŞMAN ETME PLANI

 

Cumhur İttifakı'nın Suriyeli sığınmacılar konusunda izlediği politikalara eleştirilerde bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacıları zor kullanarak terörün hüküm sürdüğü topraklarına geri gönderme stratejisine, yeni bir zorbalık ekleyerek önerilerde bulundu. Ümit Özdağ, önerisini sosyal medya hesabından, ''Sevgili gençler, Türkiye’nin güzel geleceği için anne ve babalarımızı ikna çalışmalarına devam edin. Ettiniz ettiniz. Edemediniz o zaman B planı.'' sözleriyle sunarak, Kilis'te yaptığı konuşmasının videosunu paylaştı.

 

Orta yaşın üzerindeki seçmenlerin genellikle Cumhur İttifakı'na oy verdiğini iyi analiz eden Ümit Özdağ, Türk gençlerine Cumhur İttifakı'na oy vermemeye ikna edemedikleri anne babalarını 2023 seçimlerinin yapılacağı gün evde hapis tutmalarını önerdi. Türk gençlerini suça teşvik eden Ümit Özdağ'ın önerisi vahim bir durumdur. Daha vahim olanı ise Ümit Özdağ'ın öneri yaptığı paylaşıma yorum yazan bazı gençlerin, anne babalarını eve kilitleyip hapsetme önerisini, seçim günü uygulayacaklarını söylemesiydi. 

 

Suriyeli sığınmacılar üzerinden izlediği yabancı karşıtlığı stratejisiyle, Türk Milleti ile Suriyeli sığınmacıları karşı karşıya getiren Ümit Özdağ, Türk gençlerine ikna edemedikleri anne babalarını seçim günü eve hapsetme önerisiyle, gençler ile aile büyüklerini karşı karşıya getirdi. Cumhur İttifakı'ndan oy devşiremedikçe ne yapacağını şaşırarak insanları birbirine düşürme politikası izleyen Ümit Özdağ'a, azınlık bir grup dışında sosyal medya takipçilerinin büyük çoğunluğundan tepki gösterildi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'IN TÜRK GENÇLERİNE ÖNERİ SUNDUĞU AÇIKLAMASI

 

Sosyal medya hesabından çağrıda bulunduğu Türk gençliğinden, Cumhur İttifakı'na oy verecek olan anne babalarını Zafer Partisi'ne oy vermeleri için ikna etmelerini isteyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikna olmayan aile büyüklerine ne yapacaklarına yönelik B planını önererek, ''Türk geçlerine tekrar Kilis'ten teşekkür ediyorum. Fotoğraf çektirmeye geliyorlar nereye gitsem. Ben de onlara şöyle söylüyorum. Annenizi ve babanızı da ikna edin. Diyorlar ki evet ikna ediyoruz. İkna edemezseniz seçim günü eve kilitleyin, oy kullanmasınlar. Sizin geleceğinizi de  olumsuz oylamasınlar.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Suriyeli sığınmacılar, üzerinden, izlenen, yabancı düşmanlığı, siyaset, eleştiriler, Türk Gençleri, aileleri, karşı karşıya, getirme politikası
Yorumlar
Haber Yazılımı