Bakan Pakdemirli'den Adana ve İlçelerine Müjde
Haber Detayı
30 Eylül 2021 - Perşembe 18:20 Bu haber 3352 kez okundu
 
Bakan Pakdemirli'den Adana ve İlçelerine Müjde
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana ile ilgili peş peşe paylaşımlarda bulunarak, müjdelerini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Pakdemirli'den Adana ve İlçelerine Müjde

Adana'nın ilçelerinde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Adana'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından Adana ile ilgili peş peşe paylaşımlarda bulunarak, müjdelerini açıkladı.

 

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'NİN ADANA PROĞRAMI

 

Adana protokolü tarafından havaalanında karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana Valiliği'nde yaptığı ziyaretten sonra Çukurova Üniversitesi'nde düzenlenen 'Bitkisel Üretimde İklim Değişikliğinin Etkisi ve Değerlendirilmesi' toplantısına katıldı. Yüreğir İlçesinde düzenlenen pamuk hasadı etkinliğine katılan Bakan Pakdemirli, biçerdövere binerek pamuk hasat etti. Seyhan İlçesinde düzenlenen limon hasadı etkinliğine katılan Bakan Pakdemirli, limon bahçesinden limon topladı. Çukurova Üniversitesi'nde bulunan Kayıkhane Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe katılan Bakan Pakdemirli Seyhan Baraj Gölü'ne balık bıraktı.

 

BAKAN PAKDEMİRLİ: ADANA'YA MÜJDELERİMİZLE GELDİK

 

Adana'ya müjdeleriyle geldiğini belirten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından Adana ile ilgili peşpeşe paylaşımlarda bulunarak, ''Adana’dayız. Bugün Adanalı üreticilerimiz için müjdelerimiz var. Adana’da Bitkisel Üretimde İklim Değişikliğinin Etkisi ve Değerlendirilmesi toplantısındaydık. Tarımı dönüştürüp, ormanı güçlendirip, suyu verimli kullanımını sağlayarak değişen iklim koşullarına hazırlıklı olacağız. İklim değişikliğinin etkilerini azaltacak tedbirleri almak, küresel ısınmayı azaltacak üretim yeri yöntemlerine geçmek ve doğal kaynakları verimli kullanmak artık bir tercih değil zorunluluktur. Seyhan Baraj Gölüne balıkları bıraktık. Bereketli olsun. Son 10 yılda kaynaklarımıza 400 milyon balık bıraktık. 2023’te de 100 milyon balığı sularımıza bırakacağız. Adana’ya müjdelerimizle geldik. İnşaat maliyeti yaklaşık 11 milyar TL olan Aşağı Seyhan Ovası Sulamaları Rehabilitasyonu kapsamında Seyhan Barajı'ndan sulanmakta olan tarım arazilerinin, Borulu basınçlı modern sulama şebekesi ile sulanması işinin planlama çalışmaları tamamlanarak, 2021 yılı Aralık ayında proje ihalesine çıkılacaktır. Adanalı hemşehrilerimize hayırlı olsun.'' dedi.

 

BAKAN PAKDEMİRLİ'NİN AÇIKLADIĞI MÜJDELER

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım ve Orman Bakanı, Bekir Pakdemirli, Adana, peş peşe, paylaşımlar, müjde açıklaması, limon, balık, pamuk hasadı, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı