MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten Önemli Uyarı
Haber Detayı
30 Eylül 2021 - Perşembe 12:15 Bu haber 2676 kez okundu
 
MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten Önemli Uyarı
MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, saldırılara göz yumulması halinde namertlerin daha fazla saldıracağı uyarısında bulundu.
MHP Haberi
MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten Önemli Uyarı

Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının araştırılmasına yönelik hadsiz ve haksız bir karar alan ABD Temsilciler Meclisi’ne tepki gösteren MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ABD Temsilciler Meclisi’nin esas hedefinin Ülkü Ocakları üzerinden Türk Milleti olduğunu belirterek, saldırıların durdurulmaması halinde Çanakkale'den geçemeyen namertlerin daha fazla saldıracağı uyarısında bulundu.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI CİHAN KAYAALP'TEN ÖNEMLİ UYARI

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin emrinde çift başlı Selçuklu Kartalı gibi olan Ülkü Ocakları'nın Türk milletini ufukların ötesine taşımak için Doğu’da ve Batı’da, yılmadan, yıkılmadan mücadele ederek başarıya ulaşacağına dair sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ABD Temsilciler Meclisi’nin esas hedefinin Ülkü Ocakları üzerinden Türk Milleti olduğunu belirterek, ''Hedeflenen ülkü ocakları değildir Türk milletinin direnen neferleridir. Ülkü ocakları Türk milletinin son kalesidir. Bu hayasızlığa göz yumarsak, gelir binlerce hayasızca akın. Bu şerefsiz akına dur diyemezsek, Çanakkale'den geçemeyen namertler ta gözümüzün içinden geçecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, saldırılara, göz yumarsak, durduramazsak, daha çok, saldıracaklar, Ülkü Ocakları, mücadele edilecek, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı