Ak Parti ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanlarından DSİ'ye Ziyaret
Haber Detayı
27 Şubat 2021 - Cumartesi 16:05 Bu haber 11912 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanlarından DSİ'ye Ziyaret
Ak Parti ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanları, Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi çalışmalarının hızlanması için harekete geçti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanlarından DSİ'ye Ziyaret

Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'ın ''Adana'nın 40 yıllık rüyası'' diyerek önem verdiği, inşası devam eden Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi hakkında istişarede bulunmak amacıyla DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'ya ziyarette bulundu.

 

AK PARTİ VE MHP İMAMOĞLU İLÇE BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

 

İnşası devam eden Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi'nin tamamlanması için olağanüstü çaba gösteren DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret eden Ak Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Murat Aydınoğlu ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, yaptıkları ortak açıklamada, ''Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan ilçelerindeki 1 milyon 70 bin dekar tarım arazisini sulu tarıma kavuşturacak olan Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla DSİ 6. Bölge Müdürü Sayın Mehmet Akif Balta'yı makamında ziyaret ettik. Tamamlanmasıyla bölgede yapılacak sulu tarım ile birlikte milli ekonomiye yıllık 1 milyar 292 bin TL katkı ve binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak olan sulama projesi çalışmalarının hızlanmasını talep ettik.'' denildi.

 

2021 YILI SONUNA KADAR 15 BİN HEKTARLIK ARAZİYE DAHA SU VERİLMEYE BAŞLANACAK

 

Ak Parti ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanlarının ortak açıklamasında, ''Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi kapsamında olmayan bölgelerin  sulanabilmesi için ek projeler hazırlanması konusundaki talepler ile İmamoğlu'nda bulunan derelerin ıslahı konusundaki talepleri, DSİ 6. Bölge Müdürü Sayın Mehmet Akif Balta'ya ilettik. Bölge Müdürümüz, söz konusu taleplerle ilgileneceğini, sulama projesinin hızlanması için yeni para aktarıldığını, şu ana kadar sulama yapılan Üçtepe, Camili, Alaybeyi, Koyunevi, ve Yazıtepe dışında kalan 15 Bin hektarlık bölgeye 2021 yılı sonuna kadar su verilmeye başlanacağını söyledi.'' denildi.

 

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ BALTA'DAN VANALARA ZARAR VERİLMEMESİ KONUSUNDA ÇAĞRI

 

Ak Parti ve MHP İmamoğlu İlçe Başkanlarının ortak açıklamasında, ''Taleplerimizle ilgilenen DSİ 6. Bölge Müdürü Sayın Mehmet Akif Balta, İmamoğlulu vatandaşlarımızdan bir talepte bulunarak, Santraviç kurarak izinsiz bir şekilde arazisini sulamaya çalışan vatandaşların vanalara zarar vermekten vazgeçmelerini istedi. Arızaların giderilmesi için yüklü miktarlarda harcama yapan DSİ'ye yük olunmaması için vatandaşlarımıza ricada bulunacağımızı ilettik. Bizleri nezaketle ağırlayıp taleplerimizle ilgilenen Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Akif Balta'ya, İmamoğlu ilçemize göstermiş olduğu ilgiden ve yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.'' denildi.

 

Bir Savaş Ağca dahil 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ofis görseli olabilir

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti İmamoğlu, Murat Aydınoğlu, MHP İmamoğlu, Savaş Ağca, Mehmet Akif Balta, Yedigöze İmamoğlu Sulama, sulama projesi, DSİ Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı