Bakan Koca'dan Adana ve Üç İl Hakkında Değerlendirme
Haber Detayı
26 Aralık 2020 - Cumartesi 11:27 Bu haber 3850 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Adana ve Üç İl Hakkında Değerlendirme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana ve üç İldeki Coronavirüs salgını konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Koca'dan Adana ve Üç İl Hakkında Değerlendirme

Adana ve üç İlin Valileri, İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Başkanları ile online görüşerek Coronavirüs salgını konusunda değerlendirme yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana, Ankara, Bursa ve Hatay İllerindeki yatak doluluk oranı ve yoğun bakım doluluk oranları hakkında bilgilendirmelerde bulunurken vaka sayılarındaki düşüş olmasına dikkat çekti. 

 

ADANA VE ÜÇ İLİN YÖNETİCİLERİ İLE YAPILAN TOPLANTI

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana, Ankara, Bursa ve Hatay Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla bu illerimizde salgının seyrini değerlendirdik. Vaka sayılarında da hastane yüklerinde de düşüş olması sevindirici. Kısıtlamaların neticelerini alıyoruz.'' dedi.

 

YATAK DOLULUK VE YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANLARI

 

Adana, Ankara, Bursa ve Hatay İllerindeki yatak doluluk oranı ve yoğun bakım doluluk oranlarını sosyal medyadan paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''ADANA: Yatak doluluk oranı 62’ye gerilemiş olmasına rağmen yoğun bakım doluluğu halen 78. ANKARA: Yatak doluluk oranı 52’ye, yoğun bakım doluluk oranı 65’e düştü. BURSA: Yatak doluluk oranı 52’ye, yoğun bakım doluluk oranı 70’e düştü. HATAY: Yatak doluluk oranı 54’e düşmesine rağmen yoğun bakım doluluk oranı halen 86.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, Adana ve üç İldeki, Coronavirüs salgını, durum değerlendirme, yatak doluluk oranı, yoğun bakım, uyarılar, covid 19
Yorumlar
Haber Yazılımı