Bahçeli: Onlarla Hesabımız Şiddetli Husumetimiz Derin
Haber Detayı
11 Ocak 2022 - Salı 19:58 Bu haber 1880 kez okundu
 
Bahçeli: Onlarla Hesabımız Şiddetli Husumetimiz Derin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hiç kimseye kendilerini ispatlamaya çalışmadıklarını belirterek, onlarla hesabın şiddetli ve husumetlerinin derin olduğunu söyledi.
MHP Haberi
 Bahçeli: Onlarla Hesabımız Şiddetli Husumetimiz Derin

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun acil kullanım onayı verdiği Turkovac aşısını karalamaya çalışan Türk Tabipleri Birliği'ne tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adında Türk olan TBB isimli meslek örgütünün adeta Türk düşmanlarının çatısı haline geldiğini belirterek, Türk hekimlerini tasallutu altında tutan Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılmasını istedi.

 

ADINDA TÜRK OLAN TBB İSİMLİ MESLEK ÖRGÜTÜ TÜRK DÜŞMANLARININ ÇATISI GİBİ

 

Türk Tabipleri Birliği isimli tıbbın yüz karası meslek örgütü Türkiye’yi karalamaktan, saygın bilimsel çalışmaları kötülemekten başka hiçbir işe yaramadığını defalarca ispat etmiştir. Adında Türk olsa da Türk düşmanlarının adeta çatısı, organı, beşiğidir. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun acil kullanım onayı verdiği ve şahsımın da seve seve kullandığı Turkovac aşısının Faz-1, Faz-2, Faz-3 çalışmalarının olmadığını iddia eden bu örgüt tıpkı Koronavirüs’ün Omicron varyantı gibidir. Ortada aşı değil, bir solüsyon olduğunu ileri süren Tabipler Birliği müfteriliğin en önde giden kuruluşudur. Ülkesine bu kadar yabancılaşan, bu denli şaşı bakan böylesi bir meslek örgütünün halen faaliyetlerine devam ediyor olması bizim için esef verici talihsiz bir durumdur.

 

YERLİ VE MİLLİ AŞIMIZI HEDEF ALANLAR ESASEN TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI

 

Erciyes Üniversitesi’nin değerli rektörü bu sahte ve sözde sağlık örgütünün yalanlarını boşa çıkarsa da, henüz muhataplarında bir nedamet hali görülmüş, duyulmuş değildir. Yerli ve milli aşımızın itibar ve inandırıcılığını aşındırmaya heves edenler aslında Türkiye’yi hedef alan köksüzlerdir. KOVİD-19’la mücadelenin başından itibaren insan ve toplum sağlığını muhafaza çabalarını baltalamak için yarış halinde olan Türk Tabipleri Birliği virüs kadar tehlike saçmaktadır. Turkovac’ın üç faz çalışması yapılmasına rağmen, bunu inkar etmek düpedüz yalancılıktır. Kime ve neye hizmet ettiği somut ve sahih gerçeklerle belli olan Türk Tabipleri Birliği bugün değilse ne zaman kapatılacak, Türk hekimleri bu bölücü ve husumet yapının tasallutundan ne zaman kurtarılacaktır?

 

TÜRK MİLLETİNİ TEHDİT EDENLERLE HESABIMIZ ŞİDDETLİ, HUSUMETİMİZ DERİNDİR

 

Geçmişte bahsettiğimiz gibi, MHP'nin siyaset anlayışının öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi ise millettir. Bunun anlamı şudur: Biz, insanı merkeze alarak, yine insan için yola çıkmış, Devleti, milletle bir gören, İnsan-millet, insan-devlet, millet-devlet ilişkilerini demokrasi ile sağlamayı amaçlamış, Ve bunların tamamının yalnızca millet içinde anlam bulacağına inanan bir siyasi hareketiz. Milleti tehdit eden, insan ve toplum sağlığına zarar veren, milli ve manevi değerlerimizi tartışmaya açan her kim varsa onlarla hesabımız şiddetlidir, husumetimiz derindir. MHP, kendisini millet üstü görenlerin dayatmaları karşısında, her zaman milletinin yanında sapasağlam yerini almıştır. Devletin bütünlüğü ile temel değerlerine yönelik tehlikeler yeşerdiğinde, Cumhuriyetin nasıl korunması gerektiğini dosta da düşmana da göstermiştir. Bizim bu konularda hiç kimseye rüştümüzü ispata ihtiyacımız yoktur. Dün ne demişsek bugün aynı çizgideyiz.

 

TBB YÖNETİMİNDEN HESAP SORULMALIDIR

 

Bu kapsamda Türk Tabipleri Birliği yönetiminden hesap sorulmalı, milletine, vatanına, bayrağına, mukaddesatına bağlı yeni bir mesleki örgüt planlanıp hayata geçirilmelidir. Buradan Turkovac aşımızın üretiminde emeği geçen değerli bilim insanlarımıza şükranlarımı sunuyor, hepsini kutluyorum. Aziz milletimizi de yerli ve milli aşımıza sahip çıkmaya, tereddütsüz kullanmaya samimiyetle davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyor, başarılarla dolu ve hepsinden önemlisi sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun diyorum.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hiç kimseye, kendilerini ispatlamaya, çalışmadık, onlarla hesap, şiddetli, husumet derin, kapatılmalı, Türk Tabipleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı