Parlamenterler Derneği: Kararlı Duruşu Destekliyoruz
Haber Detayı
12 Ocak 2022 - Çarşamba 16:11 Bu haber 3123 kez okundu
 
Parlamenterler Derneği: Kararlı Duruşu Destekliyoruz
Parlamenterler Derneği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararlı duruş sergilediği konulara yönelik destek açıklamasında bulundu.
GÜNDEM Haberi
Parlamenterler Derneği: Kararlı Duruşu Destekliyoruz

Etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonunda görüntüleri çıkan Milletvekilinin ve fezlekesi bulunan Milletvekillerinin dokunulmazlık dosyalarının acilen TBMM gündemine alınması gerektiğini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek veren Parlamenterler Derneği, HDP Milletvekili Semra Güzel için hazırlanan fezlekenin ivedilikle Meclis’e getirilmesi gerektiğini bildirdi.

 

TÜRK MİLLETİ TBMM’DE TERÖRİST İSTEMİYOR

 

Son gelişmeler üzerine HDP'nin kapatılması önerisini tekrarlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına destek veren Parlamenterler Derneği Yönetim Kurulu'nun açıklamasında, ''Eli kanlı bölücü terör örgütü Pkk’nın siyasi uzantısı HDP'nin Milletvekili Semra Güzel'in , etkisiz hale getirilen Volkan Bora isimli teröristle bağlantısının ortaya çıkması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan fezleke ivedilikle TBMM gündemine getirilerek dokunulmazlığı kaldırılmalıdır. TBMM melanet terör şebekelerinin yeri ve yuvası değildir. Teröristlerin yeri cehennem, terör sevicisi ve destekçilerinin yeri ise hak ettikleri cezaları çekmek üzere hapishanelerdir. Kahraman güvenlik kuvvetlerimiz; teröristleri cehenneme yollamak için canla başla çalışırken, terör sevici ve destekçilernin TBMM’de cirit atması asla kabul edilemez.'' denildi.

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN KARARLI DURUŞUNU DESTEKLİYORUZ

 

Hiç bir ülkenin parlamentosunda HDP gibi bir siyasi partinin yer alamayacağına dikkat çeken Parlamenterler Derneği, ''Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin gösterdiği kararlı duruşu destekliyoruz. Mensuplarının terör destekçisi ve teröristlerle işbirliği içinde olduğu alenen ve defalarca ispatlanan HDP, Anayasa Mahkemesi tarafından derhal ve temelli olarak kapatılmalıdır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir partinin Milletin Temsil organında yer almasına müsaade edilmemektedir, Türkiye’de de müsaade edilmemelidir.'' açıklamasında bulundu.

 

HDP'Lİ SANCAR, ÖZÜR DİLEMELİDİR

 

TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''MHP'yi bilhassa Kürt düşmanı göstermeye gayret eden sicili lekeli şerefsizlere diyorum ki, bizim Kürt kökenli kardeşlerimize duyduğumuz muhabbet ve hürmet, sizin tahayyül ve tasavvur sınırlarınızın alamayacağı kadar derindir, köklüdür. Türk ile Kürt ezeli ve ebedi kardeştir, Türk milletinin mensuplarıdır. Bozguncular kalleştir, kahpedir.'' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kürt düşmanı gibi göstermeye çalışan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'a tepki gösteren Parlamenterler Derneği, ''Öte yandan PKK terörüne ve onun işbirlikçisi HDP’ye karşı en net duruşu gösteren MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye, ‘kürt düşmanlığı’ yaftası yapıştırmaya çalışan HDP eş genel başkanı Mithat Sancar'ı şiddetle kınıyor, kendisini Sayın Bahçeli’den ve Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz. Yüce TBMM çatısı altında görev yapan eski ve yeni Milletvekillerinin mensup olduğu Parlamenterler Derneği olarak Sayın Bahçeli'nin sözlerinin altına imzamızı atıyor, bu konuda milletimizin ve bizim desteğimizi ilan ediyoruz.'' açıklamasını yaptı.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Parlamenterler Derneği, Yılmaz Tankut, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, kararlı duruşu, dokunulmazlık, dosyaları, TBMM, fezlekeler, acilen, görüşülmeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı