Türkiye Kamu-Sen Adana'dan 14 Mayıs Seçimi Mesajı
Haber Detayı
17 Nisan 2023 - Pazartesi 20:09 Bu haber 2046 kez okundu
 
Türkiye Kamu-Sen Adana'dan 14 Mayıs Seçimi Mesajı
Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, MHP Heyetinin ziyaretinde dikkat çeken mesajlar verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Türkiye Kamu-Sen Adana'dan 14 Mayıs Seçimi Mesajı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ve Milletvekili Adaylarından oluşan MHP Heyeti, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliğinin verdiği iftar programına katıldı.

 

MHP HEYETİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği, Adana Öğretmenevi’nde iftar verdi. İftara, sendikaların şubelerinden yoğun bir katılım oldu. Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç’in ev sahipliğinde yapılan programa MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekilleri ve Adayları Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Milletvekili Adayı Uğur Öztürk, MHP Adana Milletvekili Adayları Yusuf Baş, Adem Gündoğan, Zekeriya Siverekli ve Mahmut Tülek de misafir olarak katıldılar.

 

GİRGEÇ: BİZ HER ZAMAN ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM DİYORUZ

 

İftar programının açılışında konuşan Durdu Mehmet Girgeç, Türkiye Kamu-Sen olarak bir taraftan sendikal faaliyetler kapsamında çalışanların haklarını savunduklarını, diğer taraftan ise ülkenin birliği ve dirliği için milli sorumluluk duygusu içinde hareket ettiklerini söyledi. Yüz binlerce sendika üyesinin, aileleriyle birlikte milyonlarca bir kitleyi temsil ettiğini vurgulayan Girgeç, “Biz her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz ve demeye devam edeceğiz.” mesajı verdi.

 

14 MAYIS SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

 

14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimlerin önemine değinen Girgeç “14 Mayıs seçimi, bir siyasi tercihin çok ötesinde, emperyalizmin Türkiye’mize yönelik tuzaklarını bozma, Türk Milleti’nin zillete düşmeden var olma, Türk ve Türkiye Yüzyılını en güçlü şekilde inşa etme tercihi olmalıdır. Çünkü 14 Mayıs seçimi, sonuçları itibariyle ülkemizin önümüzdeki bir asra istikamet tayin edecek kadar büyük bir ehemmiyeti taşımaktadır.” ifadesini kullandı.

 

KANLI VE VARLI'DAN TÜRKİYE KAMU-SEN'E ÖVGÜ

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da yaptıkları konuşmalarda, Türkiye Kamu-Sen’in ve bağlı sendikaların milli vasfına vurgu yaptılar. Kanlı ve Varlı; ilkeli, yerli, milli, cesur sendikacılık anlayışını temsil eden Türkiye Kamu-Sen’in çalışma hayatında bir yıldız gibi parladığını, hizmet alan devlete ve hizmet sunan çalışanlara ve ailelerine güven verdiğini ifade ettiler.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye Kamu-Sen, Adana İl Temsilciliği, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı