Bahçeli'den Müge Anlı’nın Başlattığı Kampanyaya Destek
Haber Detayı
31 Ekim 2023 - Salı 18:30 Bu haber 1790 kez okundu
 
Bahçeli'den Müge Anlı’nın Başlattığı Kampanyaya Destek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP camiası ve vatandaşlardan Müge Anlı’nın başlattığı kampanyaya destek olmalarını istedi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Müge Anlı’nın Başlattığı Kampanyaya Destek

Müge Anlı’nın başlattığı Aşevleri Projesi ve Romanları kapsayan Sanat Okulu Projesi'nin önemine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP camiası ve vatandaşlardan Müge Anlı’nın başlattığı kampanyaya Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde 100’er lira katkı vermelerini istedi.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN MÜGE ANLI'NIN BAŞLATTIĞI KAMPANYAYA DESTEK AÇIKLAMASI

 

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması milli varlığımızın iftihar edilecek hasletlerinden birisidir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır.

 

ATV’de dikkat çeken programlara imza atan Sayın Müge Anlı; aynı zamanda sosyal yaraların sarılmasına, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya takdir edilecek ölçülerde devam etmekte, destek vermektedir. Sayın Anlı’nın başlatmış olduğu “Aşevleri Projesi”nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan “Sanat Okulu Projesi” bizim nazarımızda değerli bir girişimdir.

 

Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri “Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi”ni gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100’er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum.

 

Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Sayın Müge Anlı’yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum.

 

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin "Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi"ne destek amacıyla başlatmış oldukları kampanyaya katılım hakkında...

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, Müge Anlı, kampanyaya destek
Yorumlar
Haber Yazılımı