Bahçeli'den Madalya Kazanan Milli Sporculara Tebrik
Haber Detayı
31 Mart 2022 - Perşembe 14:10 Bu haber 1781 kez okundu
 
Bahçeli'den Madalya Kazanan Milli Sporculara Tebrik
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa'da madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
MHP Haberi
Bahçeli'den Madalya Kazanan Milli Sporculara Tebrik

Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda milli sporcuların elde ettiği başarılar hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, madalya kazanan milli sporcuları, teknik heyeti ve Güreş Federasyonu yönetimini tebrik etti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN TEBRİK MESAJI

 

Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, serbest stil müsabakalarında yürek ve bilek gücüyle kazandıkları iki altın madalyayla Türkiye’nin haklı gururu olan milli sporcularımız Taha Akgül ile Feyzullah Aktürk kardeşlerimi gönülden kutluyorum. Ayrıca gümüş madalya kazanan Süleyman Atlı kardeşimle birlikte; bronz madalya kazanan Recep Aktaş, Muhammet Akdeniz ve Osman Göçen kardeşlerimi de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Türk bayrağını dalgalandıran milli sporcularımız kuşkusuz milletimize büyük bir sevinç yaşatmıştır. Bunun yanında Güreş Federasyonumuzu, milli takım antrenörlerimizi, aynı şekilde tüm teknik heyetimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Şampiyonlarımızın gözlerinden öpüyorum ve hepsine birden helal olsun diyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Macaristan, düzenlenen, Avrupa Güreş Şampiyonası, milli sporcular, elde ettiği, başarılar, madalya kazanan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı