MHP'li Yalçın Bahçeli'yi Hedef Alan Entel Solcuya Ayar
Haber Detayı
31 Mart 2022 - Perşembe 19:14 Bu haber 2178 kez okundu
 
MHP'li Yalçın Bahçeli'yi Hedef Alan Entel Solcuya Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kümünistlerin gerçek yüzünü deşifre eden MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Soner Yalçın'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın Bahçeli'yi Hedef Alan Entel Solcuya Ayar

Kümünistlerin gerçek yüzünü deşifre eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini hazmedemeyerek MHP'yi hedef alan Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP'nin de değiştiğini iddia eden Soner Yalçın'a, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in kurulduğundan bu yana antiemperyalist olduğunu hatırlattı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

 

TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, Kümünistlerin gerçek yüzünü deşifre eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Geçmişte orak çekiç flamasını sallayan, Rusya yanlısı olarak mangalda kül bırakmayan gedikli Marksist-Leninist ve Sosyalistlerin bugün bir numaralı Amerikancı kesilmişledir. Rusya’nın karşısında Batı’nın sözcülüğünü yapanlar hastalıklı sömürge kalıntıları olduklarını acıklı şekilde göstermişlerdir.  ABD’nin 6’ıncı filosuna 1968’de saldıranlar, o filonun tayfası, kurşun askeri haline gelmişlerdir. Bu Komünist tertipçilerin kimin hesabına kiralandığı artık nettir. Bize göre bu namertlerin dünü de yanlıştı, bugünü de yanlıştır. Yeri gelir Rusya yanlısı, yeri gelir ABD taraftarı olurlar, ancak Türkiye’yi ve Türk milletini hayatta ağızlarına alamazlar, almaya da efendileri izin vermez. Sosyalist maskeli taşeron şarlatanların ülkemize yönelik kurulmuş tuzak, yönlendirilmiş beşinci kol faaliyeti olduğunu artık hiç kimse yok sayamaz, olmaz öyle şey diyemez. İşte CHP bunların topal siyaset ayağıdır.'' demişti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini hazmedemeyen Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın, MHP'nin de değiştiğine yönelik gerçeği yansıtmayan sözler sarfetti. MHP'yi hedef alan Soner Yalçın'a cevap, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN SONER YALÇIN'A NET CEVAP 

 

Entel dantel solculukta meydanı kimselere bırakmayan Soner Yalçın, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli sözde antiemperyalist devrimci zihniyetin foyasını meydana çıkarınca pek içerlemiş olmalı ki bize çamur atmak için eski defterleri açmış. Sayın Genel Başkanımıza hak vermekle yetinecek erdemi gösteremeyen Soner Yalçın, Nazi örgütlenmesinden ilham aldığımız yalanından girip arkamızda ABD sermayesinin bulunduğu bühtanından çıkmış. Bu solcuların entel takımı da iftiracı, sokak takımı…

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET HER ZAMAN ANTİAMPERYALİSTTİ

 

Soner Yalçın, madem eskiye uzanan referanslara çok meraklı, kendisine Ülkücü Hareketin fikir evreninde çok önemli yer tutan bir sloganı hatırlatalım: “Ne Amerika Ne Rusya, Ne Çin, Her Şey Türk Tarafından, Türk'e Göre, Türklük İçin!” Milliyetçi-Ülkücü Hareket geçmişte antiemperyalistti, bugün de antiemperyalisttir, bu hakikat yarın da değişmeyecektir. Küresel sömürünün her türlüsüne karşı olmak ve bu yolda mücadele etmek, Türk milliyetçiliği ülküsünün temel ilkelerindendir. Ülkücü Hareketin ABD’nin çıkarları için zararlı ve tehlikeli görülerek mimlendiği, kullanılmaya müsait solcu akımlarınsa Türkiye’nin uyanışını baskılamak üzere Amerikan sermayesince desteklendiği CIA raporlarına girmiştir.

 

BUGÜNÜN SOLCULARI KÜRESEL AKTÖRLERİN EMRİNDE

 

Mazide komünizmi siyasal bir külte, içi boş bir fikir romantizmine dönüştüren ateşli devrimciler; düştükleri inanç körlüğü anaforunda karşıt görüşleri ıskalamakla kalmadılar, ülke ve dünya gerçeklerinden de koptular. Solcu militanlar, kullanıldıklarının farkına varmasalar da en azından geçmişte az bilinçli ama içi boş antiemperyalist eylemler koyardı. Bugünün solcularıysa küresel aktörlerin emrindeki moronlar gibi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, solak medya, entel solcu, yazara ayar, değişim, siyasi fikir, çatışma, tartışma, hazımsız, iftira, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı