Bahçeli'den Kiralık Anket Firmaları Hakkında Açıklama
Haber Detayı
29 Mart 2022 - Salı 12:45 Bu haber 2623 kez okundu
 
Bahçeli'den Kiralık Anket Firmaları Hakkında Açıklama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin oylarını düşük gösterme yarışına giren anketçiler ve bunu kullanan siyasetçiler hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Kiralık Anket Firmaları Hakkında Açıklama

Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 3 farklı siyasi programı başarıyla yürüten MHP'nin, vatandaşların gönlüne taht kurduğu bir dönemde oylarını düşük göstermeye yarışına giren anket firmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kiralık anket firmalarından öğrenecekleri bir şeyin olmadığını belirterek, MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çabalayanların 2023 seçimlerinde nal toplayacağını söyledi.

 

NİRENGİ NOKTAMIZ TÜRKİYE, NİHAİ HEDEFİMİZ İLA-YI KELİMETULLAH'TIR

 

Sabırlı ve sağlam bir hazırlık olmadan, samimi ve sağduyulu bir mizaç bulunmadan, sağlıklı ve sahici bir hedef koyulmadan büyük keşifler gerçekleşemez, gönüllere girilemez. Amacımız gönül kazanmak, gönüller yapmaktır. Amacımız milletimizin takdir ve tercihine mazhar olabilmektir. Niyetimiz halis, nirengi noktamız Türkiye, nihai hedefimiz İ’la-yi Kelimetullah’tır. Biliyor ve inanıyoruz ki, tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur. Bizim ne odunlaşmış kafalarla, ne de odunluktan kurtulamamış anlayışlarla işimiz ve ilgimiz vardır. Fikir ırmağında ıslanmamış her söz önümüze koyulan taştır. Fikrimiz köklüdür, faziletimiz engindir, fedakârlığımız aşkındır. Biz ne yapacağını, hangi vasıtaları kullanacağını, nereye ulaşacağını bilen ve bu doğrultuda bıçkın bir iradeyle mücadelesini sürdüren Türkiye sevdalılarıyız. Şayet nereye gittiğimizi tespit ve tefrik edemezsek, mukadderdir ki, hiç beklenmedik, hiç umulmadık, aklımızdan dahi geçmedik sahillere yara bere içinde çıkmamız kaçınılmazdır.

 

MHP'NİN OY ORANINI DÜŞÜK GÖSTERMEYE ÇALIŞANLAR 2023'TE NAL TOPLAYACAK

 

MHP'nin siyaseti, başkaları gibi icazetli, icar ve ipotek altında bir siyaset olarak görülemez. MHP'nin vizyonu kısıtlı, kırılgan ve kısa menzilli bir çerçevede de tanımlanamaz. Milletimiz ne diyorsa sözümüz odur. Milletimiz neyi istiyorsa dileğimiz aynısıdır. Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü olan 2023 Türkiye’nin kader ve karar yılı, aynı zamanda tarihsel kavşağıdır. Bu bilinç ve kavrayışla siyasi faaliyetlerimizi günden güne yaygınlaştırıyor, istikrarlı şekilde yoğunlaştırıyoruz. Şunu bir defa inançla ve iddiayla söylemek isterim ki, MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çabalayan kim varsa 2023’de nal toplayacak, hayal kırıklığının pençesinde bozguna uğrayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin sipariş ve yalan anketleri güneşi balçıkla sıvamaya, doğru duvarı yıkmaya, milletin iradesine ket vurmaya yetmez, yetmeyecek.

 

KİRALIK ANKET ŞİRKETLERİNDEN ÖĞRENECEK BİR ŞEY YOKTUR

 

Gerçeği bilip susanlar, gerçeği bilmeden konuşanlar kadar tehlikelidir, utanç kaynağıdır. Bir gerçek vardır ki, o da MHP'nin kaderi milletin kaderi, varlığı Türklüğün ebedi varlığıyla bir ve aynıdır. Aziz milletimizin pirüpak iradesi üzerinde hiç kimse ambargo koyamayacak, buna da güç yetiremeyecektir. Bizim kiralık anket şirketlerinden öğreneceğimiz bir şey olmadığı gibi, bunların sahtekarlıklarına aldanarak siyaset yapmamız da aklın ve 53 yıllık mazimizin inkarıdır. Hamd olsun biz inkarcı değiliz, dosta güven, düşmana korku veren Milliyetçi Ülkücü Hareketiz. Bizim anketimiz 85 milyon Türk vatandaşının duasıdır, güzel bakışıdır, müşfik seslenişidir, kucaklayıcı hasletidir, muhabbet dolu selam ve sahiplenmesidir. Bizim hakkımızda tek söz ve karar sahibi büyük Türk milletidir. Ve MHP Türk milletinin güçlü nefesi, gür sesi, parlak geleceğinin müjdesidir. Nehir olmayan yerde balık avına çıkan, kalplerinde tortulaşan kiri husumet saçan eylemleriyle teyit eden çevreler bizimle boy ölçüşemez, bizimle aşık atamaz, bizim yanımızdan bile geçemez. 

 

MHP TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEDİR

 

Biz Türkiye’nin her yerindeyiz. Biz vatanımızın her yöresinde, her noktasındayız. 19 Şubat 2022 tarihinde başladığımız “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma” toplantılarımızı geçtiğimiz hafta sonu tamamladık. İlk etapta, 24 Haziran 2018 Milletvekilliği Genel Seçiminde CHP’nin sandıktan birinci çıktığı 6 il, 125 ilçede bu partinin iç yüzünü, gerçek emel ve hedeflerini açık seçik milletimizle paylaştık. CHP’ye oy veren kardeşlerimize, parti yönetiminin ne hallere düştüğünü, kimlerin ve hangi vahim senaryoların peşinden tıpkı kurumuş yaprak gibi sürüklendiğini üstüne basa basa ifade ettik. 131 seçim bölgesinde CHP yönetiminin yakalandığı iflah olmaz hastalığı, altı oku Kandil’in mağara girişine nasıl astığını detaylarıyla anlattık. Bu kapsamda sürdürülen çalışmalara katılan, seve seve ülkemin her köşesine giden siz değerli milletvekili arkadaşlarıma, Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

 

MHP TEŞKİLATLARI BİRBİRİYLE BAĞLANTILI ÜÇ PROĞRAMI BAŞARIYLA YÜRÜTTÜ

 

Allah nasip ederse, Ramazan Bayramı’nı müteakip kalan diğer tüm ilçelerimizi heyetler halinde ziyaret edip; aynı şevkle, aynı heyecanla, aynı azim ve inançla mücadelemizi sürdüreceğiz, bu suretle 2023 hedeflerimizi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları birer birer aktaracağız. Yeni sistem diyeceğiz, güçlü siyaset diyeceğiz, milli destek isteyeceğiz, kutlu emanete hep birlikte sahip çıkacağız. Türkiye’nin ümitsiz ve çaresiz olmadığını göstereceğiz. MHP'nin teşkilatları 4 Eylül 2021 tarihinden bugüne kadar birbiriyle bağlantılı 3 farklı siyasi programı başarıyla ve alnının akıyla yerine getirmiştir. Planlama aşamasından sahadaki birebir tatbikine kadar gereği neyse yapılmış, en küçük ihmal ve gevşemeye prim verilmemiştir. Bu vesileyle tüm teşkilatlarımızı gönülden kutluyorum.

 

MUHALİFLERİN YOLUNU KESMENİN YOLU MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'DIR

 

Büyük İslam Filozofu İbn-i Haldun, meşhur eseri Mukaddime’de, kendilerini her şeyi kavramaya, bütün nedenleri anlamaya, varoluşun bütün ayrıntılarını bilmeye ehil ve yetenekli sanan zihniyetlerin telkinine inanmamayı, güvenmemeyi tavsiye etmişti. Biz, çok bilen değil, çok seven, çok çalışan, çok inanan, çok daha büyük işler yapmaya memur ve mecbur olan bir davanın mensuplarıyız. Gücümüz millet, güvencemiz devlettir. Zilletin çarkı kırılacaksa, zillet kervanının önü kesilecekse, zalimlerin karanlık senaryoları yırtılıp atılacaksa, bunun yegâne yolu ve yordamı MHP ile Cumhur İttifakı’nın tavizsiz ve emsalsiz yüksek mücadelesidir. Bu çerçevede tüm hazırlıklarımızı dört başı mamur şekilde yapıyoruz. Biliyoruz ki, işleyen demir pas tutmaz, akan su yosun tutmaz. İmanla dolu kalpler, sevdayla yoğrulmuş yürekler çağın gerisinde kalmaz, hadiselerin ardına takılmaz.

 

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDAN HAYIRLI VE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM

 

Kuyumcu titizliğiyle planladığımız siyasi çalışmalarımızı sırasıyla hayata geçiriyoruz. Yine bu kapsamda, geçtiğimiz hafta sonu MHP'li belediye başkanlarımızla Antalya’da bir araya gelerek verimli, faydalı ve ufuk açıcı iki günlük bir toplantı sürecini elbirliğiyle, güç birliğiyle, inanç birliğiyle gerçekleştirdik. Belediye başkanlarımızın duruşları, tutumları, illerine, ilçelerine ve beldelerine şuurla hizmet etmeleri hem sevindirici bir gelişme hem de gelecek için umut verici demokratik bir fırsat olarak bir kez daha teyit edilmiştir. Huzurlarınızda bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyor, hayırlı ve güzel haberlerini beklediğimi özellikle dile getirmek istiyorum.

 

2023 YILININ HAZİRAN AYINA KADAR HİÇ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

 

MHP ve Cumhur İttifakı Türkiye’nin istikbal aydınlığı, istiklalinin güvenlik kilididir. Biz 2023 yılının Haziran ayına kadar durmayacağız, durgunluk emaresi dahi göstermeyeceğiz. Sürekli bir adım önde olmanın gayesi ve gayreti içinde olacağız. Bir günümüzü boş geçirmeyeceğiz. Bir günümüzün diğeriyle eşit olmasına göz yummayacağız. Fitnecilerin tuzaklarına takılmayacağız. Şairin dediği gibi: Mehmed’im sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir. Geçmişin temelleri üzerinde yükselen kutlu bir gelecek ancak ve ancak onu hak edenlerin, ona layık olanların mükâfatıdır. Bunu bilir, bunu söyler, buna inanırız. Biz muazzam bir tarihi özümseyerek muhteşem bir geleceğin fecri olmaya, Türkiye’yi ve Türk milletini muasır medeniyetlerin üstüne çıkarmaya Cumhur İttifakı olarak sonuna kadar varız ve buna da kararlıyız.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP oylarını, düşük gösterme, yarışına giren, anketçiler, kullanan siyasetçiler, 2023 seçimi, nal toplayacak, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı