Bahçeli'den Cumhur İttifakı'nın Geleceğine Yönelik Açıklama
Haber Detayı
18 Aralık 2020 - Cuma 19:51 Bu haber 3208 kez okundu
 
Bahçeli'den Cumhur İttifakı'nın Geleceğine Yönelik Açıklama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Cumhur İttifakı'nın Geleceğine Yönelik Açıklama

Ak Parti ve MHP'nin bileşenleri olduğu Cumhur İttifakı'nın bozulacağına ilişkin asılsız iddialara cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, inandırıcılığı olmayan görüşler ortaya atıldığını belirterek, Cumhur İttifakı'nın devam edeceğini ve 2023 yılında yapılacak Genel Seçimlerde tekrar iktidar olacağını söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK VE 2023'TE TEKRAR İKTİDAR OLACAK

 

2021 Yılı Bütçe Kapanış Görüşmelerine katılmak için geldiği TBMM'de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'nın bozulacağına yönelik iddialarını soran gazetecilere cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Beyin bir çok konuda ortaya koymuş olduğu görüşler zannediyorum inandırıcılığı olmayan, bir gündem oluşsun da nasıl oluşursa oluşsun inancıyla yapmaya çalıştığı bir çalışmadır. Telefonu nasıl dinlenmişse bunu da öyle dinlemişler demek ki! Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı 2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı bozulacakmı, İttifak bittimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Seçimleri, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı