Ümit Özdağ Akşener'e Karşı Bahçeli'yi Övdü
Haber Detayı
18 Aralık 2020 - Cuma 12:58 Bu haber 2850 kez okundu
 
Ümit Özdağ Akşener'e Karşı Bahçeli'yi Övdü
İyi Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, katıldığı proğramda Akşener'e karşı Bahçeli'yi övdü.
SİYASET Haberi
Ümit Özdağ Akşener'e Karşı Bahçeli'yi Övdü

HaberGlobal TV'de yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu proğrama katılan İyi Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, ayrıldığı MHP ve İyi Parti'nin Genel Başkanları'na yönelik tespitlerde bulunarak, Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'den daha demokrat olduğunu söyledi.

 

DEVLET BAHÇELİ, MERAL AKŞENER'DEN DAHA DEMOKRAT

 

İyi Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada, ''Partinin Türk Milliyetciliğinden temizlenmesi, tasviye edilmesi, Türk Milliyetçisi kadroların ve milli devletçi kadroların parti dışına itilmesi projesi kapsamında, İyi Parti Ümit Özdağ'dan vazgeçmiştir. Ben Sayın Bahçeli ile siyaseten mücadele ettim, çok ağır şekilde ideolojik anlamda eleştirdim ama hiç saygısızlık yapmadım. Onun da bana yönelik ağır eleştirileri, suçlamaları oldu ama Sayın Akşener’i daha eleştirmedim. Fakat Sayın Bahçeli’nin Sayın Akşener’den daha demokrat olduğunu gördüm. Bir il başkanını eleştirdiğimde Sayın Akşener kesin ihraç talebiyle, ihraç sürecini başlattı. Hem de tüzüğe aykırı bir şekilde, İl başkanlarına siyasal linçle yaptırttı bunu. Sayın Akşener’in demokrat kimliği, kamuoyuna sunmaya çalıştığı demokrat kimliğinin aksine, ben siyasetinin ve ruhunun derinliklerinde çok ciddi otoriter bir tavır görüyorum. Muhalefete ve eleştiriye tahammül edemiyor. Eleştirdiğiniz anda sizi kapının önüne koymak için elinden gelen her şeyi yapıyor.'' dedi.

 

Resim

 

   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, Ümit Özdağ, daha demokrat, olduğunu gördüm, siyaset haberleri, MHP Haberleri, Devlet Bahçeli Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı