Genel Başkan Yıldırım'dan Ülkücülere Hedef İşareti
Haber Detayı
18 Aralık 2020 - Cuma 11:04 Bu haber 2875 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım'dan Ülkücülere Hedef İşareti
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, ''Bizi bekleyenler var'' diyerek işaret ettiği bölgeleri açıklaması, Ülkücüleri heyecanlandırdı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım'dan Ülkücülere Hedef İşareti

Küresel güçlerin, Coronavirüs salgını sonrası Yeni Dünya Düzeni kurma çalışmaları kapsamında Türkiye'yi yaptırımlarla siyasi ve ekonomik kuşatma altına almaya çalıştığı bir dönemde, Türkiye Kızılelma Hedefine koşar adım ilerlerken, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'dan ''Bizi bekleyenler var'' başlığıyla Musul, Kerkük, Halep, Afrin ve El-Bab'ı işaret etmesi, Kızılelma Hedefine ulaşmak için yanıp tutuşan Ülkücüleri ve Türk Milletini heyecanlandırdı.

 

BİZİ BEKLEYENLER VAR. GELECEĞİMİZİ BİLİYORLAR...

 

Daha önceki açıklamalarında, ''Bizim Dünya görüşümüz Kerkük'ten Karabağ'a, Kırım'dan Kaşgaradır. Türk Dünyası biziz, Turan hayal değil hedeftir.'' diyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı yeni açıklamasında, ''Bizi bekleyenler var... Halep'te, Kerkük’te, Musul'da, Afrin’de, El-Bab'da ve dünyanın dört bir yanında. Geleceğimizi biliyorlar çünkü Türk beklenendir... Cumamız mübarek olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkan,ı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, Bizi bekleyenler var, Türk Dünyası, Turan hedefi, Kızılelma Hedefi, Ülkücü Hareket, bölgeler, işaret
Yorumlar
Haber Yazılımı