Ali Babacan'a Şok. İki Kurucular Kurulu Üyesi İstifa Etti
Haber Detayı
12 Nisan 2021 - Pazartesi 19:43 Bu haber 3746 kez okundu
 
Ali Babacan'a Şok. İki Kurucular Kurulu Üyesi İstifa Etti
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iki Kurucular Kurulu üyesinin istifasıyla bir şok daha yaşadı.
SİYASET Haberi
Ali Babacan'a Şok. İki Kurucular Kurulu Üyesi İstifa Etti

Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan'ın istifasıyla çalkalanan Deva Partisi, iki Kurucular Kurulu üyesinin istifasıyla bir şok daha yaşadı. Siyasi kulislerde istifa dalgasının daha da büyüyeceği konuşuluyor.

 

ALİ BABACAN'A İKİ KURUCULAR KURULU'NUN İSTİFA ŞOKU

 

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan partisinden istifa ettiğini açıklayınca, telaşa kapılan Deva Partisi Genel Merkezi İl Yönetimini görevden aldığını açıklamıştı. Başkan Dağhan'ın istifası Teşkilatlarda başka istifalara neden olmuştu. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, henüz bu şoku atlamamışken, iki Kurucular Kurulu üyesinin istifasıyla bir şok daha yaşadı. Deva Partisi'nin Kurucular Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici, partilerinden istifa ettiler. Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Deva Partisi'nin Kurucular Kurulu üyelerinin, Ali Babacan'ın HDP politikalarına yakın politikalar izlemesini neden göstererek istifa ettikleri öğrenildi.

 

 Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: iki Kurucular Kurulu, üyesinin istifasıyla, bir şok daha, yaşadılar, sıkıntı büyük, o parti, politikalarına, yaklaşınca, istifalar, peşpeşe geldi
Yorumlar
Haber Yazılımı